Andreas Ekström

Andreas Ekström - föreläsare - Speakersandfriends

Kraften i både och.

Andreas Ekström är en av våra svenska föreläsare som även föreläser på den internationella föreläsningsscenen. Han talar om tekniska frågor – men sällan om teknik. Hans perspektiv är samhället och människorna, och i den kommande föreläsningen ”The Power of &”, som på svenska får namnet ”Kraften i både och”, går han till storms mot tankesätt som begränsar oss från att verkligen göra digital revolution.

Andreas unisont kritikerhyllade bok ”Att hitta” har dessutom skapat en helt annan föreläsning, fortfarande runt digitala teman, men den här gången personligt, på en helt ny nivå. Inte bara ramar Andreas in vår digitala framtid. Han sätter också in djupt personliga och privata frågor om vår identitet och vår integritet i ett stort sammanhang, när han berättar om sin svåra sjukdom och de dramatiska händelser som ledde fram till en levertransplantation som räddade hans liv en sen höstnatt.

Andreas arbetar också som moderator och programledare vid sällsynta tillfällen, då sammanhang och ämne är precis rätt. Han har stor vana av att genomföra intervjuer och seminarier på scen.

Han är ett givet val för den som vill nå bortom inspiration och verkligen starta processer hos dem som lyssnar. Hans TED talk har nått en miljonpublik, och han har besökt nära trettio länder i fem världsdelar för att utbilda både sig själv och andra.

Hösten 2018 fick han det högsta betyget någonsin av publiken på Webbdagarna. Han blev alltså högst rankad av totalt 313 anlitade talare under de sju år evenemanget hade funnits.

Hör av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion om Andreas och hans föreläsningar!

Pressbild – Andreas Ekström.

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig. Du kan även ringa 08-77 22 577 eller maila info@speakersandfriends.se.