Annika R Malmberg

Annika R. Malmberg Hamilton - Boka föreläsning | Boka föreläsare

En färgstark talare som trollbinder sin publik.

Annika R Malmberg räknas som en av Sveriges mest färgstarka och underhållande talare. Oavsett om hon talar om samarbete och team, försäljning och kundbemötande eller ledarskap – så lämnar hon ingen oberörd. Få kan som Annika trollbinda en publik. 

Låt våra olikheter bli våra styrkor – och inte tvärtom

Annika visar på ett träffsäkert sätt att människor är olika, uppskattar olika saker och att mitt sätt att se på världen inte behöver vara det enda rätta. Budskapet är att ingen ska behöva göra om sig själv, men att vi ibland behöver tänka på hur vi uttrycker oss och vilka signaler vi sänder ut, så vi verkligen når fram och inte skapar onödiga konflikter eller missförstånd. Och hur vi kan agera för att underlätta samarbete, förståelse och kommunikation. Både på jobbet och hemma. Du behöver inte älska alla på jobbet, men ni måste kunna samarbeta. Du behöver inte heller älska alla kunder men du måste kunna vara professionell nog att du kan ge alla den bästa service och bemötande, oavsett hur de agerar mot dig.

Över 25 års erfarenhet

Annika har över 25 års erfarenhet som utbildare och talare. Hon är VD för Hamilton Group, framgångsexpert och författare till fyra böcker: Make it work – en guide till fungerande relationer. Tändvätska – så blir du mer framgångsrik, Guldläge – så lyckas du som butikssäljare och Ta skit! Och gör det till guld – om hur man ger och tar emot kritik.

Föreläsningar som lever kvar länge

Annika får ofta höra att hennes föreläsningar lever kvar längre än vad som är vanligt. Att deltagarna lång tid efteråt pratar om det de hörde och verkligen använder de nya kunskaperna och insikterna som man fick. Annikas föreläsningar lyfter, inte bara genom hennes energi och glädje, utan även för att hon levererar konkreta verktyg och användbara checklistor. Efter att ha lyssnat på Annika blir det så mycket lättare att skapa resultat.

Exempel på föreläsningar:

  • I ljuset av Metoo – Hur möta varandra med respekt och tillit – om bemötande på arbetsplatsen (kan vinklas mot chefernas ansvar eller till alla medarbetare)
  • Vilken färg är du? – Om samarbete och kommunikation och människors olikheter
  • Lyfta varandra – När vi gör varandra bättre – Verktyg för teamarbete och hur man gör för att nyttja varandras styrkor
  • Gillar alla smileys – Om hur man kommunicerar och samarbetar i en vardag som blir alltmer digital
  • Ledarskap som märks – hur man stärker chefslinjen att våga vara chefer och ta fram det bästa hos varje individ
  • Ta skit! Och gör det till guld – om hur man ger och tar emot kritik och hur man hanterar kundklagomål på ett vinnande sätt
  • Så ökar du din försäljning  – alla som inte vill sälja mer räcker upp handen
  • Klick and collect – och andra nya trender inom detaljhandeln – hur får vi den nya tekniken att verkligen generera en försäljningsökning och inte bara bli en ny rutin.

Pressbild

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig. Du kan även ringa 08-77 22 577 eller maila info@speakersandfriends.se.