Carin da Silva

Carin da Silva - Konferencier / Moderator - Speakers&friends

Konferencier & moderator.

Carin da Silva är programledare, musikalartist, sångare och dansare. Vi lärde känna henne när hon var med som en av de professionella dansarna i TV4’s succéprogram Let’s dance.

Redan som 7-åring visste Carin att hon ville stå på scen när hon blev stor. Så blev det! Carin började med 10-dans som 8-åring och tog flera SM-guld och var med och representerade Sverige i EM och VM flera gånger.

När det var dags att börja gymnasiet valde hon musikalgymnasium och sen även musikalutbildningen på Balettakademien i Göteborg. Vi såg henne som en av dansarna i TV4’s succéprogram Let’s dance 2006-2008. Vi har även sett henne som ”hallåa” på TV4, programledare för Förkväll, AdamLive och Kändishoppet på TV3.

Hon står ofta och gärna som konferencier på allt ifrån stora arenor till mindre företagsgig. Med en kombination av sång, dans, teater och förmågan att fånga en publik är Carin väldigt formbar och anpassar sig efter kundens behov och önskningar.

Carin da Silva kan bokas som konferencier, moderator, programledare, dansinstruktör, musikalartist, skådespelerska, film/tv-medverkan.

Pressbild – Carin da Silva.

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig. Du kan även ringa 08-77 22 577 eller maila info@speakersandfriends.se.