David Batra

David Batra - Föreläsning - Talarförmedling - Foto: Robert Eldrim - Speakers&friends

Det blir fruktansvärt roligt – det vet alla som har sett honom.

David Batra är en av landets främsta ståuppkomiker och förekommer flitigt i radio och TV. Men han har även andra strängar på sin lyra, som att tala om kommunikation, varumärken, IT och kulturkrockar.

Som ståuppare har David Batra gjort över 1000 föreställningar – ett tydligt mått på hans popularitet och framgångar som komiker. År 2006 vann han priset som “Årets manliga komiker”. David är också känd från TV med roller och deltagande i många uppskattade program: ”Kvarteret Skatan”, ”Parlamentet”, ”Cirkus Möller”, ”Jättebästisar”, ”Världens sämsta indier” och ”Andra åket”, för att nämna några.

Förutom att av många anses som en av Sveriges roligaste komiker, kan David Batra även bokas som moderator och/eller föreläsare i ämnet Komisk Kommunikation. Hur fångar man publiken genom en rolig paketering av budskapet? En ståuppkomiker har ungefär tio sekunder på sig att fånga publikens uppmärksamhet. Hur gör komikern och vad kan personer i näringslivet dra för lärdomar av detta? Genom sin föreläsning visar David hur du får folk att skratta – och hur du kan kommunicera och skapa förståelse.

David kan bokas som standupkomiker, konferencier, moderator, programledare, föreläsare, skådespelare, film/tv-medverkan, radioprogramledare, musikal/teater, regissör.

 

Pressbild – David Batra.

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig. Du kan även ringa 08-77 22 577 eller maila info@speakersandfriends.se.