Doreen Månsson

Doreen Månsson - Boka föreläsning | Boka föreläsare

Prisbelönad programskapare, moderator och föreläsare.

Doreen Månsson är prisbelönad programutvecklare och programledare som haft egen talkshow på SVT. Hon har en energi som smittar av sig och en drivkraft som leder till tv-program men även till böcker, grammisnominerad musik, energifyllda likabehandlingskonferenser samt blomstrande trädgårdar. 

Doreen Månsson är en uppskattad föreläsare och konferencier. Hon är van vid såväl manus som improvisation och snabba vändningar. Hennes breda bakgrund som samhällsreporter, programledare och debattör gör att man kan lita på att hon med säker hand kan leda så väl samtal som lite “knivigare” utfrågningar.

Doreens föreläsningar är inriktade på likabehandling och hennes erfarenhet på området gör att hon har mycket att tillföra. Hon har lång erfarenhet av att arbeta med mångfald och kan med sin erfarenheter skapa en helt unik och för tillfället anpassad föreläsning.

Doreen har gjort prisbelönt barnprogramserier för att öka förståelse för olikheter, hon har skrivit den grammisnominerade skivan “Dilemman med Doreen” med antirasistiska texter som ofta spelas på SVT-B och hon har gjort den kristallennominerade dokumentärserien ” Välkomna nästan allihopa” som behandlade främlingsfientlighet inför förra valrörelsen.

Pressbild

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig. Du kan även ringa 08-77 22 577 eller maila info@speakersandfriends.se.