Hem / Föreläsare / Annika R Malmberg
Annika R Malmberg Hamilton - Boka föreläsning

Annika R Malmberg

En färgstark talare som trollbinder sin publik

Annika R Malmberg räknas som en av Sveriges mest färgstarka och underhållande talare. Oavsett om hon talar om samarbete och team, försäljning och kundbemötande eller ledarskap – så lämnar hon ingen oberörd. Få kan som Annika trollbinda en publik. 

Låt våra olikheter bli våra styrkor – och inte tvärtom

Annika R Malmberg visar på ett träffsäkert sätt att människor är olika, uppskattar olika saker och att mitt sätt att se på världen inte behöver vara det enda rätta. Budskapet är att ingen ska behöva göra om sig själv, men att vi ibland behöver tänka på hur vi uttrycker oss och vilka signaler vi sänder ut, så vi verkligen når fram och inte skapar onödiga konflikter eller missförstånd. Och hur vi kan agera för att underlätta samarbete, förståelse och kommunikation. Både på jobbet och hemma. Du behöver inte älska alla på jobbet, men ni måste kunna samarbeta. Du behöver inte heller älska alla kunder men du måste kunna vara professionell nog att du kan ge alla den bästa service och bemötande, oavsett hur de agerar mot dig.

Över 25 års erfarenhet

Annika R Malmberg har över 25 års erfarenhet som utbildare och talare. Hon är VD för Hamilton Group, framgångsexpert och författare till fyra böcker: Make it work – en guide till fungerande relationer. Tändvätska – så blir du mer framgångsrik, Guldläge – så lyckas du som butikssäljare och Ta skit! Och gör det till guld – om hur man ger och tar emot kritik.

Föreläsningar som lever kvar länge

Annika R Malmberg får ofta höra att hennes föreläsningar lever kvar längre än vad som är vanligt. Att deltagarna lång tid efteråt pratar om det de hörde och verkligen använder de nya kunskaperna och insikterna som man fick. Annikas föreläsningar lyfter, inte bara genom hennes energi och glädje, utan även för att hon levererar konkreta verktyg och användbara checklistor. Efter att ha lyssnat på Annika blir det så mycket lättare att skapa resultat.

 

Exempel på föreläsningar:
  • I ljuset av Metoo – Hur möta varandra med respekt och tillit – om bemötande på arbetsplatsen (kan vinklas mot chefernas ansvar eller till alla medarbetare)
  • Vilken färg är du? – Om samarbete och kommunikation och människors olikheter
  • Lyfta varandra – När vi gör varandra bättre – Verktyg för teamarbete och hur man gör för att nyttja varandras styrkor
  • Gillar alla smileys – Om hur man kommunicerar och samarbetar i en vardag som blir alltmer digital
  • Ledarskap som märks – hur man stärker chefslinjen att våga vara chefer och ta fram det bästa hos varje individ
  • Ta skit! Och gör det till guld – om hur man ger och tar emot kritik och hur man hanterar kundklagomål på ett vinnande sätt
  • Så ökar du din försäljning  – alla som inte vill sälja mer räcker upp handen
  • Klick and collect – och andra nya trender inom detaljhandeln – hur får vi den nya tekniken att verkligen generera en försäljningsökning och inte bara bli en ny rutin.

 

Pressbild – Annika R Malmberg

 

Har fått utmärkelsen Utmärkt föreläsare av vår samarbetspartner Di Close – Sveriges största chefsnätverk.

Close - utmärkt föreläsare - guld

Så bokar du Annika R Malmberg

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Amer Mohammed

Robin Teigland

Paal Evjenth

Annika R Malmberg Hamilton - Boka föreläsning

Annika R Malmberg

,

Vill du boka Annika R Malmbergsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Annika R Malmberg som föreläsare!