Hem / Föreläsare / Bertil Marklund
Bertil Marklund - Föreläsning

Bertil Marklund

10 Tips – Må bättre och lev tio år längre.

Bertil Marklund är läkare och professor i Allmänmedicin och folkhälsa vid Göteborgs Universitet.

I över fyra decennier har han arbetat som läkare och föreläsare inom bland annat patientbemötande och sjukvårdsrådgivning. 1980 debuterade Marklund som författare med boken “Symtom Råd Åtgärd” som visar hur man enkelt ger rätt rådgivning inom vården. Den används fortfarande som bas i Sjukvårdsrådgivningen 1177.

Bertils intresse för hälsa började av personliga skäl. När han fann att våra gener står för endast 10 procent av vårt åldrande ville han sprida kunskaperna kring en sund livsstil vidare. Detta är bakgrunden till den nu aktuella boken “10 Tips – Må bättre och lev tio år längre”.

Föreläsning: 

10 Tips – Må bättre och lev tio år längre

Genom att fokusera på friskfaktorer istället för riskfaktorer ger Marklunds föreläsning konkreta och handfasta tips hur du påverkar din hälsa och ditt välmående. Han förklarar exempelvis varför att röra sig lite och ofta är bättre än att springa en mil mer sällan, hur stress är en av de absolut värsta ohälsofaktorerna och hur små förändringar i matvanor gör stor skillnad. “Övergången till en sund livsstil ska upplevas som något positivt och meningsfullt. Då håller de nya vanorna även framåt i tiden” säger professor Bertil Marklund.

Pressbild

Så bokar du Bertil Marklund som föreläsare

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Jonna Nyberg

Johan Ronnestam

Henrik Widegren

Daniel Bergman

Bertil Marklund - Föreläsning

Bertil Marklund

Vill du boka Bertil Marklundsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Bertil Marklund som föreläsare!