Hem / Föreläsare / Brit Stakston
Brit Stakston - Föreläsning

Brit Stakston

Digital affärsutveckling

Brit Stakston är entreprenör, mediestrateg, kommunikationsproffs och digital specialist. Hon är medie- och kommunikationsvetare med lång erfarenhet av hur kommunikation kan bidra till att individer, företag och organisationer kan öka sin egen eller sitt företags synlighet.

Brit Stakston är en flitigt anlitad talare, inspiratör, workshopledare och moderator med goda referenser. Efter sju års föreläsande om digitalisering med minst 100 framträdanden per år är erfarenheten djup om vilka frågor som finns runt utmaningar och möjligheter som det förändrade medielandskapet medför. Britt föreläser även om affärsutveckling, engagemang, opinionsbildning, hur kundtjänster kan förbättras eller om vad som händer när robotarna tar våra jobb.

Hon hjälper företag och organisationer att hantera sina utvecklingsmöjligheter kopplade till digitalisering och kommunikation.  ”Digitala PR-projekt” blir ännu ofta tomtebloss istället för en integrerad del i verksamheten.

Brit brinner för digitalt engagemang och har skrivit två böcker på temat; ”Gilla – dela engagemang, kunskap och passion i sociala medier” och den aktuella ”Tre tweets är ingen folkstorm. Om digitalisering och demokrati”.  Hon har även skrivit Politik 2.0 och arbetat med nätet sedan 1994. Hon är en av Sveriges mest inflytelserika digitala opinionsbildare.

 

Föreläsningar:
  • Människan och maskin – om vår lust att närma oss tekniken.
  • Kommer robotarna ta alla våra jobb? Om urbanisering, globalisering och digitalisering.
  • Digitalt engagemang – från folkrörelser till twitterstormar.
  • Digital stress – konsten att hålla sig uppdaterad utan att bli stressad.

 

Pressbild

Så bokar du Brit Stakston

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Johan Eriksson

Per Henrik Stenström

Gunnel Ryner

Andreas Carlsson

Brit Stakston - Föreläsning

Brit Stakston

Vill du boka Brit Stakstonsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Brit Stakston som föreläsare!