Hem / Föreläsare / Brita Zackari
Brita Zackari - Föreläsning

Brita Zackari

Brita Zackari är programledare, influencer, manusförfattare och föreläsare

I sin föreläsning pratar Brita på ett humoristiskt och inspirerande vis om att hata att träna men göra det ändå. Att hitta motivation där det inte finns någon, och våga göra sånt man känner sig dålig på. Frikostigt delar hon med sig av såväl exempel ur vardagen till användbara råd och tips.

Du har tidigare hört Brita i Rix Morronzoo och nyligen sett henne leda SVT Play sändning av Idrottsgalan 2017 tillsammans Nassim Al Fakir. Sportsveriges egna Oscargala där Sveriges mest framstående idrottare hyllas av tv-publiken, välkända artister och ett fullsatt Globen.

Brita har medverkat i programmen Inte OK!, Mästarnas Mästares eftersnack, Svett och etikett, Flickvän på försök i SVT samt Grym Kemi, en serie där tittarna fick bekanta sig med kemins värld genom olika experiment för att illustrera hur kemin fungerar vid sex, krig, skönhet, träning, droger, njutning och brott.

I mars 2017 åkte Brita Vasaloppet som SVT:s åkande reporter, och vi fick följa hennes uppladdning inför uppdraget i programserien ”Vasaloppet med Brita Zackari”. Till sin hjälp hade hon kända sportprofiler och träningsexperter som berättade hur man kan träna inför Vasaloppet. Som kontrast till detta kan den nyfikne spana in hennes träningskonto på Instagram för alla som hatar att träna:  i.hate.working.out.

Medieparet Brita Zackari och Kalle Zackari Wahlström har startat en podd och webbserie under namnet ”I nöd och lyft”. Paret tycker lika om mycket men kanske inte när det kommer till träning, en älskar det och en hatar det. I podden berättar Brita och Kalle om hur man gör träningsvärlden till sin. Lyssna på den här.

Brita kan bokas som konferencier, moderator och föreläsare! Som moderator och konferencier är hon det perfekta alternativet. Hon mixar programledarrollen med sin komik och leder eventet efter era önskemål.

 

Pressbild

Så bokar du Brita Zackari som föreläsare

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Shahrzad Kiavash

Mårten Nylén

Carl Erik Herlitz

Anna Tebelius Bodin

Brita Zackari - Föreläsning

Brita Zackari

Vill du boka Brita Zackarisom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Brita Zackari som föreläsare!