Hem / Föreläsare / Hampus Nessvold
Hampus Nessvold - Föreläsning -Talarförmedling - Speakers&friends

Hampus Nessvold

Skapar debatt och gör skillnad.

Hampus Nessvold gör en personlig och rolig djupdykning i sig själv och mansrollen.

Skådespelaren och artisten Hampus Nessvold har beskrivits som en multitalang och upplevs orädd med ett unikt sätt att blanda allvar med gränslös humor. Han har bland annat uppmärksammats för sin roll i humorserien ”22 Kvadrat” (P3) och för radioprogrammet ”Zia och Nessvold i P3”.

2017 släppte han boken ”Ta det som en man” (Bonnier Carlsen) samt debutalbumet ”Be a Man”. Under hösten 2018 medverkade han i Mia Skäringers SVT-serie ”Kroppshets” samt fanns med som gästartist under hennes arenaturné ”No More Fucks To Give”.

I februari debuterade Hampus med sin första egna scenföreställning ”Ta det som en man”, i regi av Mia Skäringer. Föreställningen spelades under våren för utsålda hus och hyllades av såväl publik som press. För att möta den stora efterfrågan förlängs turnén och spelar runt om i Sverige under hösten. ”Ta det som en man” har nypremiär den 20 september i Jönköping.

Föreläsningen ”Ta det som en man”

I föreläsningen som bygger på boken ”Ta det som en man” (Bonnier Carlsen, 2017), gör Hampus en personlig och rolig djupdykning i sig själv och mansrollen. En tankeväckande föreläsning som inte bara ifrågasätter dagens samhällsnormer, den destruktiva och begränsande mansrollen utan också uppmuntrar pojkar och män att ta ansvar och vara del i kampen. En föreläsning som trots högst allvarligt budskap framförs med gränslös humor och självironi samt öppnar upp för samtal mellan unga och vuxna. Viktig för alla som är eller känner en man.

Hampus kan bokas som

  • Föreläsare
  • Konferencier
  • Programledare
  • Sångare
  • Skådespelare
  • Manusförfattare

Pressbild – Hampus Nessvold.

Så bokar du Hampus Nessvold som föreläsare

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

David Hellenius

Hampus Nessvold - Föreläsning -Talarförmedling - Speakers&friends

Hampus Nessvold

,

Vill du boka Hampus Nessvoldsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Hampus Nessvold som föreläsare!