Hem / Föreläsare / Hampus Nessvold
Hampus Nessvold - Föreläsning -Talarförmedling - Speakers&friends

Hampus Nessvold

Skapar debatt och gör skillnad.

Hampus Nessvold gör en personlig och rolig djupdykning i sig själv och mansrollen.

Skådespelaren och artisten Hampus Nessvold har beskrivits som en multitalang och upplevs orädd med ett unikt sätt att blanda allvar med gränslös humor. Han har bland annat uppmärksammats för sin roll i humorserien ”22 Kvadrat” (P3) och för radioprogrammet ”Zia och Nessvold i P3”.

2017 släppte han boken ”Ta det som en man” (Bonnier Carlsen) samt debutalbumet ”Be a Man”. Under hösten 2018 medverkade han i Mia Skäringers SVT-serie ”Kroppshets” samt fanns med som gästartist under hennes arenaturné ”No More Fucks To Give”.

I februari debuterade Hampus med sin första egna scenföreställning ”Ta det som en man”, i regi av Mia Skäringer. Föreställningen spelades under våren för utsålda hus och hyllades av såväl publik som press. För att möta den stora efterfrågan förlängs turnén och spelar runt om i Sverige under hösten. ”Ta det som en man” har nypremiär den 20 september i Jönköping.

Föreläsningen ”Ta det som en man”

I föreläsningen som bygger på boken ”Ta det som en man” (Bonnier Carlsen, 2017), gör Hampus en personlig och rolig djupdykning i sig själv och mansrollen. En tankeväckande föreläsning som inte bara ifrågasätter dagens samhällsnormer, den destruktiva och begränsande mansrollen utan också uppmuntrar pojkar och män att ta ansvar och vara del i kampen. En föreläsning som trots högst allvarligt budskap framförs med gränslös humor och självironi samt öppnar upp för samtal mellan unga och vuxna. Viktig för alla som är eller känner en man.

Hampus kan bokas som

  • Föreläsare
  • Konferencier
  • Programledare
  • Sångare
  • Skådespelare
  • Manusförfattare

Pressbild – Hampus Nessvold.

Hur det fungerar

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Diskutera med kollegor och gör sökningar på nätet. Vilken inriktning ska evenemanget ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss

Kolla gärna på innehållet på vår hemsida och ring eller mejla oss för diskussion och rådgivning kring ert evenemang. Berätta oss vad ni vill få ut av det.
3

Förslag från oss

Efter att vi diskuterat med er, kommer vi att ge er ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på era önskemål.
4

Bokning via Speakers&friends ​

När vi hittat rätt föreläsare till er och ni väljer att boka genom Speakers&friends, får ni snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får ni också direktkontakt med personen som ni valt. Då kan ni stämma av evenemangets innehåll och upplägg samt dubbelkolla praktiska detaljer direkt med föreläsaren.

Relaterade föreläsare

Henrik Schyffert

Tina Nordström

Hampus Nessvold - Föreläsning -Talarförmedling - Speakers&friends

Hampus Nessvold

,