Hem / Föreläsare / Johan Norén
Johan Norén - Föreläsare - Föreläsning

Johan Norén

Vårda det friska

Träna För Hjärnan är titeln på Johan Noréns inspirationsföreläsning om fördelar av fysisk aktivitet som finns för vår hjärna och betydelsen av att vårda det friska. 

Föreläsningen belyser stressorer, symptom på stress och sannolika konsekvenser av långvarig stress. Johan Norén hjälper deltagarna att utbilda sig själv om hur de kan förebygga stressrelaterad ohälsa och bibehålla en hög produktivitet över tid.

I föreläsningen får du exempel, metoder, alternativa tankar och förhållningssätt för att du som privatperson samt i rollen på din arbetsplats bättre ska kunna förebygga stress och ohälsa. Med dessa verktyg får de som lyssnar ökad kunskap och förståelse för att tidigt upptäcka signaler på obalans hos dig själv och dina medarbetare. Hur du genom aktiva val och beslut kan leva ett liv med mindre innehåll av stress och mer innehåll av lust och motivation.

Hur kan vi må bra, öka produktiviteten och spara tid genom att förstå mekanismen i förändrade beteenden av stress och dess långsiktiga konsekvenser? Varför man blir sjuk av långvarig stress och hur kan man förhindra detta i tid samt hur kan man ta sig tillbaka till livet ifrån konsekvenserna av stressrelaterad ohälsa?

Målsättningen är att du efter föreläsningen ska känna mindre press som skapar stress, skapa en ökad motivation samt ökad beslutsamhet i att anta dina egna utmaningar. Känna dig stärkt i dig själv och att du i rollen på din arbetsplats slutar att acceptera stress som ett positivt inslag i vardagen. Föreläsningen passar hela personalen oavsett befattning men kan riktas till specifik målgrupp om det önskas.

”Man får sig en tankeställare och börjar fundera över sitt eget beteende. Denna föreläsning passar alla, inte minst chefer då vi lever i en ständigt uppkopplad och stressig tillvaro både privat och i arbetslivet.”
Ulrika Hultfeldt-Arbetsförmedlingen

”Johan Noréns sätt att samtala om stress och hur den påverkar oss gav högskolans chefer en oförglömlig upplevelse. Många skratt och djupa insikter. En mycket personlig och ärlig betraktelse som gick rakt in i hjärtat.”
Gustaf Floderus, tf personalchef, Mälardalens högskola

 

Pressbild – Johan Norén.

Så bokar du Johan Norén som föreläsare

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Kajsa Balkfors

Staffan Landin

Vahid Zohali

Magnus Helgesson

Johan Norén - Föreläsare - Föreläsning

Johan Norén

,

Vill du boka Johan Norénsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Johan Norén som föreläsare!