Hem / Föreläsare / Nour El Refai
Nour El Refai - Föreläsning

Nour El Refai

En av Sveriges vassaste och mest pricksäkra komiker

Nour personifierar en mångbottnad komik som med sällsynt timing och skärpa skapar debatt och på ett kreativt och målmedvetet sätt lotsar svensk humor in i framtiden.

Nour El Refai är skådespelerska, komiker, programledare, föreläsare och författare som medverkat i en mängd olika TV-, radio-, och scenproduktioner. Hon slog igenom med det egna humorprogrammet Raj Raj på TV4 och som reporter på Melodifestivalen i SVT 2008. Sex år senare hade hon det ärofyllda uppdraget som programledare för Sveriges största nöjes- och musikproduktion Melodifestivalen.

I TV har vi kunnat se Nour i såväl Babel och Cirkus Möller som i Morgonsoffan och i Nyhetsmorgon i TV4 som gästreporter. Hon har varit programledare för UR:s tv-serie Hemlös och 2014 sågs hon i tv-serien Söder om Folkungagatan på Kanal 5 tillsammans med Björn Gustafsson. .

Nour har turnerat med RAW, medverkat vid Lunds Humorfestival och tillsammans med Cecilia Forss och Riksteatern turnerade hon med deras egen humorshow Almost Like Boys. Nour är även en ofta anlitad profil i radio och har en stående roll i Morgonpasset i P3 och hon har medverkat i Musikhjälpen samt är aktuell med kåserier i Godmorgon, Världen! i P1.

Nour har bland annat medverkat i farsen Zpanska Flugan på Nöjesteatern i Malmö och hon fick mycket fin kritik för sin rolltolkning av Mozart i Örebro Länsteaters hyllande uppsättning Amadeus. Som skådespelerska har hon även engagerats för roller i filmsuccéer som Beck och Wallander och hon är likaså en omtyckt profil i barnprogramsvärlden.

Nour El Refai är en mycket efterfrågad konferencier och moderator som både passar för den stora och lilla scenen. Hon är känd för sticka ut med sin råa, feministiska humor och att hon ständigt spränger gränserna. I sina föreläsningar berör hon ämnen som mod, humor och feminism.

Pressbild

Hur det fungerar

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Diskutera med kollegor och gör sökningar på nätet. Vilken inriktning ska evenemanget ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss

Kolla gärna på innehållet på vår hemsida och ring eller mejla oss för diskussion och rådgivning kring ert evenemang. Berätta oss vad ni vill få ut av det.
3

Förslag från oss

Efter att vi diskuterat med er, kommer vi att ge er ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på era önskemål.
4

Bokning via Speakers&friends ​

När vi hittat rätt föreläsare till er och ni väljer att boka genom Speakers&friends, får ni snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får ni också direktkontakt med personen som ni valt. Då kan ni stämma av evenemangets innehåll och upplägg samt dubbelkolla praktiska detaljer direkt med föreläsaren.

Relaterade föreläsare

Marika Carlsson

Mikael Andersson

Vendela Ragnarsson

Karsten Torebjer

Nour El Refai - Föreläsning

Nour El Refai