Hem / Föreläsare / Nour El Refai
Nour El Refai - Speakers&friends - profilbild - foto: Daniel Stigfelt

Nour El Refai

En av Sveriges vassaste och mest pricksäkra komiker

Nour El Refai personifierar en mångbottnad komik som med sällsynt timing och skärpa skapar debatt och på ett kreativt och målmedvetet sätt lotsar svensk humor in i framtiden.

Nour El Refai är skådespelerska, komiker, programledare, föreläsare och författare som medverkat i en mängd olika TV-, radio-, och scenproduktioner. Hon slog igenom med det egna humorprogrammet Raj Raj på TV4 och som reporter på Melodifestivalen i SVT 2008. Sex år senare hade hon det ärofyllda uppdraget som programledare för Sveriges största nöjes- och musikproduktion Melodifestivalen.

I TV har vi kunnat se Nour i såväl Babel och Cirkus Möller som i Morgonsoffan och i Nyhetsmorgon i TV4 som gästreporter. Hon har varit programledare för UR:s tv-serie Hemlös och 2014 sågs hon i tv-serien Söder om Folkungagatan på Kanal 5 tillsammans med Björn Gustafsson. .

Nour har turnerat med RAW, medverkat vid Lunds Humorfestival och tillsammans med Cecilia Forss och Riksteatern turnerade hon med deras egen humorshow Almost Like Boys. Nour är även en ofta anlitad profil i radio och har en stående roll i Morgonpasset i P3 och hon har medverkat i Musikhjälpen samt är aktuell med kåserier i Godmorgon, Världen! i P1.

Nour har bland annat medverkat i farsen Zpanska Flugan på Nöjesteatern i Malmö och hon fick mycket fin kritik för sin rolltolkning av Mozart i Örebro Länsteaters hyllande uppsättning Amadeus. Som skådespelerska har hon även engagerats för roller i filmsuccéer som Beck och Wallander och hon är likaså en omtyckt profil i barnprogramsvärlden.

 

Föreläsare och moderator

Nour El Refai är en mycket efterfrågad konferencier och moderator som både passar för den stora och lilla scenen. Hon är känd för sticka ut med sin råa, feministiska humor och att hon ständigt spränger gränserna.

I sina föreläsningar berör hon ämnen som mod, humor och feminism.

 

Pressbild – Nour El Refai (foto: Daniel Stigfelt)

Så bokar du Nour El Refai

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Joséphine Edwall Björklund

Marika Carlsson

Pär Johansson

Vill du boka Nour El Refaisom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Nour El Refai som föreläsare!