Hem / Föreläsare / Tilde de Paula Eby
Tilde De Paula Eby -Programledare / Moderator - Speakers&friends||Tilde De Paula - Pressbild - Speakers&friends

Tilde de Paula Eby

Moderator och konferencier.

Tilde de Paula Eby är en av Sveriges mest populära programledare.

I grunden är Tilde journalist och hon syns i TV-rutan som programledare, där hon har lett (och leder) program såsom Nyhetsmorgon, Efter fem, Let’s Dance, Saknad, Hela Sverige Bakar, Spårlöst och När & Fjärran. För sina insatser i Nyhetsmorgon utsågs Tilde av svenska folket till Årets Kvinnliga Programledare 2016 och 2017 på Kristallen. Med tusentals direktsända timmar i ryggen, personligt engagemang och smittande utstrålning är Tilde även en mycket efterfrågad moderator, konferencier och debattledare utanför TV-rutan.

Tilde de Paula Eby har även varit programledare i radio, skrivit en rad krönikor samt två böcker, ”Gummimammor, plastpappor och bonusbarn: Handbok för styvföräldrar”, 2012 och nu senast ”Tiden läker inga sår”, 2015.

Med anledning av hennes gediget personliga engagemang för sina olika uppdrag så är Tilde mycket uppskattad och anlitad. Hon har bland annat lett stora galor som Polar Music Prize och Tillsammans mot Cancer. Med stor värme, charm och energi leder Tilde programmet och evenemanget.

Tilde kan bokas som konferencier, moderator, programledare.

Pressbild – Tilde de Paula Eby.

Så bokar du Tilde de Paula Eby som föreläsare

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Lars-Peter Loeld

Josefin Johansson

Tilde De Paula Eby -Programledare / Moderator - Speakers&friends||Tilde De Paula - Pressbild - Speakers&friends

Tilde de Paula Eby

,

Vill du boka Tilde de Paula Ebysom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Tilde de Paula Eby som föreläsare!