Fredrik Berling

Fredrik Berling - Moderator / Konferencier - Foto: Sauman Ng Agerberg - Speakers&friends

Programledare i TV – Moderator och konferencier.

Fredrik Berling har gjort mycket på TV men ägnar sig numera till största delen åt att vara moderator och konferencier.

Fredrik Berling är för de flesta känd från TV. Han var med och startade Hjärnkontoret och var dess första programledare. Därefter har det blivit mycket TV både framför och bakom kameran, exempelvis från olika produktioner på Kunskapskanalen. Parallellt med TV har Fredrik de senaste 20 åren arbetat som moderator och konferencier. Han är flitigt anlitad i vitt skilda sammanhang gällande både bransch och storlek.

Som konferencier/moderator är han nyfiken och hittar alltid en lättsam ton i det han gör utan att glömma budskapet. Han jobbar gärna i dialogform, är snabb i tanken, följsam och får både publiken och de på scenen att känna sig välkomna, sedda och hörda. Få personer kan hantera en live-publik som Fredrik och det som många gånger är svåra budskap når inte bara ut, utan även in hos dom som lyssnar.

Fredrik Berling arbetar också som talarcoach och hjälper chefer på olika nivåer i konsten att tala inför andra. Hur man hittar ett lugn och en trygghet i att stå på en scen eller framför en journalist. Fredrik har bott och studerat utomlands (bl.a. i USA), behärskar engelska flytande och har haft flera internationella uppdrag.

Pressbild – Fredrik Berling (Foto Sauman Ng Agerberg).

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig. Du kan även ringa 08-77 22 577 eller maila info@speakersandfriends.se.