Jon Forssell

Jon Forssell - Pressbild

Väck inte den björn som sover. (Skjut den!)

Hur får vi ut det bästa av varandra? Jon Forssell är beteendevetare med 15 års erfarenhet som föreläsare och workshopledare, med en unik, digitaliserad föreläsning ger konkreta resultat i realtid! Motiverande kultur, beteenden för mer högkvalitativt arbete, nyttig kreativitet, vassa team med plats för många stjärnor och framgångsrikt och effektivt ledarskap.
 
Vi vet ganska bra idag vad som driver motivation, ökar produktivitet, skapar nyttig kreativitet och hur vi ska bygga team med plats för flera stjärnor. Och vilken typ av ledarskap som krävs.
Men bara några få inom varje organisation vet att det handlar om att frigöra kraften i människor, genom att ge medarbetare och grupper eget ansvar att få ut det bästa av sig själva och varandra.
Det definierar om ledarskap och arbete så som vi känner det idag. Ansvaret för allas utveckling är inte längre ledarens; det är gruppens. Och när alla – ledare och medarbetare tillsammans – ska bidra på rätt sätt, krävs samma kunskaper. Så att alla kan få ut det bästa av varandra.
 
I en verkligt interaktiv föreläsning hjälper Jon ledare och medarbetare – tillsammans! – att ersätta attityder med kunskap för att gemensamt kunna utvecklas. I föreläsningens början svarar deltagarna på frågor om motivation, produktivitet, teamutveckling, kreativitet och ledarskap och mäter både kunskap och attityder (i mobil eller surfplatta). 
Ni står i fokus. Det handlar om er. I realtid analyserar Jon era svar och jämför med det senaste inom global forskning och best practice. Föreläsningen innehåller också live-frågor, för fördjupat och förlängt engagemang. Så föreläsningen handlar verkligen om er. Resultaten och analysen baseras på er verklighet, ingen annans.
100% teknikgaranti. Ingen nedladdning. Inget strul. Jon har med sig egen teknik som garanterar stabil och snabb internetuppkoppling för de interaktiva momenten. Ingen nedladdning av app mm behövs. Det interaktiva verktyget är molnbaserat och lösningarna för resultathantering m.m är speciellt utvecklade specifik för Jons koncept.
Personligt resultat via mail. Efter föreläsningen får alla deltagare ett personligt resultatmail baserat på sina svar, med tips om när de kan
PRATA – alltså bidra till gruppens utveckling inom ett visst ämne
LYSSNA – när gruppen kan bidra till din utveckling
Ni får också ett gruppresultat med tips på vad gruppen behöver
UTVECKLA och lära sig mer om för gynnsam utveckling.
Du får också gruppens resultat separat för fortsatta samtal.
Flexibel gruppering. Gruppering av resultat sker via domännamn i epostadressen. Systemet stödjer även andra föranmälda grupperingar, t.ex. avdelning eller ort.
Fem ämnen. 90 minuter. Ni kan fokusera på ett ämne i 45 minuter. Eller så tar ni lite mer tid på er, och kör 180 minuter inklusive paus. Grundformatet är fem ämnen på 90 minuter.
Jon kan också genomföra föreläsningen på engelska.
Jon Forssell är beteendevetare med 15 års erfarenhet som föreläsare, moderator och workshopledare. Han har jobbat med ledare, team och utvecklingsprojekt i eget bolag sedan 2004.
Föreläsningen är faktagranskad och kvalitetssäkrad avseende design och upplägg.

Pressbild

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig. Du kan även ringa 08-77 22 577 eller maila info@speakersandfriends.se.