Jonas Eriksson släpper bok.

Jonas Eriksson - Pressbild - Speakers&friends

Under sommaren har vi kunnat ta del av Jonas Eriksson vassa analyser i sin roll som expertkommentator under SVT:s sändningar av fotbolls EM. Under hösten släpper Jonas sin bok Korthuset och han kommer även medverka i SVT:s nysatsning på Draknästet. 

Jonas Eriksson är Sveriges genomtiderna mest framgångsrika fotbollsdomare. Han har även kombinerar sin karriär inom fotbollen med en minst lika framgångsrik karriär som entreprenör. Jonas har genom åren drivit bolag i flera branscher där han startat, byggt upp, drivit och sedan sålt bolag med stor framgång.

Jonas föreläser om entreprenörskap, ledarskap i näringslivet och ledarskap i pressade situationer.
Genom sina speciella egenskaper, unika minne och speciella erfarenhet har Jonas ett brett och väldigt unikt perspektiv på ledarskap och kommunikation. Hur man agerar chef för Zlatan, Messi, Ronaldo och de bästa fotbollsspelarna i världen – men även hur man bygger framgångsrika företag med vinnarkultur.

Under fotbolls EM har vi kunnat ta del av Jonas engagerade och skarpa analyser i SVT:s sändningar och under Corona året har Jonas varit mycket uppskattad av våra kunder som digital föreläsare. Vill ni inspireras och dra lärdom av Jonas erfarenheter i er organisation rekommenderar vi att boka honom som föreläsare både live och digitalt.

Tveka inte att kontakta oss på Speakers&friends för att boka och diskutera Jonas som föreläsare!