Josef Bolin

Josef Bolin - Föreläsare - Föreläsning

Gå extra milen, det är sällan någon där.

Josef Bolin har jobbat inom försäljning i över 10år har även varit Vice President Sales för ett utav Sveriges största mötesbokningsföretag. Där han har coachat 20 mötesbokare till att bli branschens bäst betalda säljare. Han är idag entreprenör där han utbildar några utav Sveriges största företag med att öka deras försäljning samt hålla deras personal motiverad och inspirerad till att vilja pusha sig själva till att uppnå sin fulla potential!  

Hur man hanterar Rädsla, Tvivel, Misslyckande och Avisande
Dessa fyra faktorer upplever alla människor till och från, men hur hanterar du dessa? Vet du att tvivel uppstår bara när du inte vet eller kan något tillräckligt bra. Eller att misslyckande är ett av dem absolut viktigaste nycklarna till att uppnå framgång i alla delar i ens liv. Samt att rädsla är något människor försöker fly ifrån när det är något man ska använda som en kompass, det ska vara en tydlig indikation på vad man ska göra här näst. Sist men inte minst varför avisande inte är en känsla utan det är någon man kan bli kvitt för alltid. Allt detta har en gemensam nämnare att man måste bli bekväm med det obekväma och ständigt hålla sig ur sin bekvämlighetszon för att alltid vara ett steg närmare sin potential och för att få mer självförtroende.

Övertyga och Påverka
Josef hyllar sina personliga framgångar till att bemästra egenskapen att övertyga människor, samt att kunna påverka andra människors beteenden. Dessa egenskaper går framförallt att använda både mot potentiella kunder, dina anställda eller vad sägs om chefen? Oavsett så är det en egenskap du måste bemästra för att få andra att verkligen lyssna på dig och få personer att se på saker ur ditt perspektiv. Sedan är dessa egenskaper livsnödvändiga om du vill att andra ska ta dig på allvar och se dig som en expert man kan lita på. Det bästa är att alla kan lära sig dessa egenskaper!

Gå extra milen det är sällan någon där
Många är snabba på att fråga ’’vad får jag ut av detta’’ Påstår gärna att ”det där ingår inte i mina arbetsuppgifter” eller ”det får inte jag betalt för.”  Så anser Josef: ”Gör man aldrig mer än vad man får betalt för så kommer man aldrig att få mer betalt.” Josef lär ut hur man bygger så mycket värde för sina anställda, arbetsgivare eller sina kunder så dem börjar undra om dem verkligen betalar dig tillräckligt mycket för att behålla dig i deras omgivning.

Pressbild

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig. Du kan även ringa 08-77 22 577 eller maila info@speakersandfriends.se.