Karin Winther

Karin Winther - föreläsare - Speakers&friends

Karin Winther är tv-profil, producent, skribent och digital strateg. Hon har gedigen spetskompetens och över tio års erfarenhet av mediebranschen. Karin föreläser och  är en uppskattat moderator som även arbetat mycket med att coacha andra moderatorer i att skapa levande livesändningar. Under sina föreläsningar hjälper Karin sin publik att hitta rätt innehåll och utveckla smarta digitala strategier för att synas i mediebruset nå fram med sitt budskap. 

En Karin Winther föreläsning är en guide till hur man  jobbar effektivt med målgrupper på sociala medier, tar fram rätt typ av innehåll som man sedan producerar, levererar, sprider och marknadsför digitalt. Under en Karin Winther föreläsning får du insikter, exempel och konkreta tips hämtade från hennes praktiska erfarenhet i mediebranschen.

Inom två år kommer 80 % av all internettrafik att bestå av videoinnehåll. Då blir det viktigare än någonsin att veta hur man med hjälp av rörlig bild väcker intresse, skapar engagemang och bygger långsiktiga relationer med sin målgrupp – oavsett vilken bransch man jobbar i.

Karin Winther har utvecklat en spetskompetens i roller som digital strateg, digital chef, producent, skribent, kreativ chef och programledare. Med över tio år i mediebranschen på företag som SVT, Anagram, Nexiko, Svenska Dagbladet och Veckans Affärer har hon skaffat sig unik kunskap och en förmåga att nå ut till en stor publik. Hon är även grundare av konsultbolaget Winther Wonderland.

Du kan anlita Karin Winther för konferencier- och moderatoruppdrag, samt för föreläsningar som hon skräddarsyr för att hitta lösningar på era utmaningar. Hennes erfarenhet som programledare i SVT-produktioner som Hype, Kulturnyheterna och Von Svenssons kläder samt som konferencier för Guldägget och Grammisgalan gör henne till en rutinerad moderator och föreläsare med fingertoppskänsla.

Pressbild – Karin Winther.

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig. Du kan även ringa 08-77 22 577 eller maila info@speakersandfriends.se.