Måns Nilsson

Engagerad konferencier och moderator!

Måns Nilsson är programledare och manusförfattare med ett stort antal radio- och teve- program bakom sig. Mest känd är han för den populärvetenskapliga podden ”Så funkar det” tillsammans med Anders “Ankan” Johansson.

Måns Nilsson har en unik och varm scenpersonlighet och vare sig du vill boka honom som konferencier eller moderator så kan du lita på att han kommer väl förberedd och påläst. Han utför alltid sitt uppdrag helhjärtat med professionalitet, värme, kunskap och komik som ledord.

Måns är en efterfrågad konferencier och moderator tack vare hans förmåga att kombinera komik och journalistik – humor och allvar. Han gör seriösa diskussioner lättsamma och lättillgängliga. Han har ett stort samhällsintresse, är alltid väl påläst och de humoristiska delarna av hans konferencierskap är ofta specialskrivna för sammanhanget och alltid ovanför bältet.

Han har stor erfarenhet av seminarier, konferenser, galor och invigningar. Exempel på uppdragsgivare är EU-kommissionen, IKEA, SAAB, Volvo, Boston Consulting Group, Bain & Company, Nationalencyklopedin, Kompetensgalan och Teknik-SM.

Måns kommer från Lund och sedan slutet av 90-talet har han varit programledare i alla Sveriges Radios kanaler förutom P2, varit programledare på SVT och skrivit barnböcker, teaterpjäser och filmmanus. Han har skådespelat i film samt regisserat ett antal teveserier.

Anlita Måns som moderator eller konferencier och du får en engagerad, intresserad och när sammanhanget tillåter det även underhållande personlighet till ditt evenemang. Du kan även boka Måns som standup – Då blir det riktigt roligt!

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig. Du kan även ringa 08-77 22 577 eller maila info@speakersandfriends.se.