Mötesinnehåll

Vi hjälper er att utveckla mötesinnehåll och konferenser.

Speakers&friends arbetar med att ta fram mötesinnehåll i olika former och ofta i samarbete med intressanta samarbetspartners. Det kan handla om att ta fram intressant content till en konferens, innehåll som kan användas i andra kommunikationskanaler eller att få ut budskap från paneldebatt eller presentationer av olika slag.

Vi tycker ett starkt innehåll med tydlig förankring i mötets syfte och en aktuell kontext är det viktigaste för lyckade möten i olika former. Med detta som utgångspunkt vill vi undvika att deltagare ska behöva gå på konferenser där föreläsare bara levererar sin slott, där paneldiskussioner mest förvirrar och där ansvaret för temat och att navigera deltagarna rätt läggs i princip enbart på konferensens moderator.

Ibland behövs det väldigt lite för att ändra på detta och ibland behövs det ett mer omfattande samarbete men börja gärna diskussionen med oss så hjälper vi er hitta samarbete som utvecklar era möten. Speakers&friends hjälper er med helheten men lika gärna med de små detaljerna för att helheten ska bli rätt!

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig. Du kan även ringa 08-77 22 577 eller maila info@speakersandfriends.se.