Unikt samarbete för chefsutveckling i framkant

Close - Föreläsning -Talarförmedling- Speakers&friends

Nytt samarbete mellan Speakers&friends och chefsnätverket Close.

Chefsnätverket Close har under lång tid varit ledande på att stärka chefer genom värdefulla möten. Kompetensutveckling är en central del av verksamheten och Close har under flera år varit den arrangör som köper in flest föreläsningar i landet. 

Speakers&friends har sedan en tid tillbaka samarbetat med Close genom Close talarservice som erbjuder ett unikt stöd för inköp av föreläsare till nätverkets medlemmar. Samarbetet går nu in i en ny fas där Speakers&friends kommer ansvara även för samtliga föreläsningar som genomförs inom nätverket.

– Vi tycker det är fantastiskt att få jobba med helhetslösningar för våra kunder och genom samarbetet med Close får vi en möjlighet att ligga i framkant vad gäller morgondagens utmaningar. Bland cheferna i nätverket kommer gamla och nya utmaningar snabbt upp till ytan. Med hjälp av medlemmarna kan vi utveckla nya möjligheter, hitta och ta fram nya föreläsare samt skapa tillfällen att utvecklas tillsammans säger Andreas Kadelid grundare av Speakers&friends.