Sabinije von Gaffke


Sabinije von Gaffke - Föreläsare - Föreläsning

Ett fullblodsproffs på scen.

En uppskattad och välmeriterad moderator, kommunikationsexpert, programledare och tv-journalist med uppdrag i Sverige och internationellt. Född i Sverige, uppvuxen i London och flera år av utlandsboende ger Sabinije en internationell dignitet, självklarhet och närvaro på den globala arenan. Hon talar flytande engelska, svenska och behärskar franska och tyska.

Sabinije von Gaffke är en stjärna på scen och framför kameran. En unik närvaro och engagemang, förmågan att pendla mellan humor och allvar samt är en talang på att leda och facilitera dynamiska dialoger.

Hon har gjort intervjuer med toppolitiker, högt rankade CEO´s, profiler inom tech, framgångsrika entreprenörer till filantroper och internationella celebriteter.

Sabinijes starka engagemang för det belysta ämnesområdet kombinerat med nyfikenhet och passion för kommunikation, storytelling, retorik samt konsten att facilitera dynamiska dialoger på scen och framför kameran, har tillsammans med en räckvidd över flertal sektorer och ämnesområden bidragit till en blomstrande karriär som väletablerad moderator, kommunikatör och journalist i Sverige såväl som internationellt.

Som moderator på scen strävar Sabinije efter att få talarna att känna sig trygga och kunna vara sitt bästa jag, uppdragsgivaren ska kunna känna sig lugn, trygg och nöjd samtidigt som publiken ska känna sig engagerade och nyfikna. Sabinijes sätt att skapa driv och engagemang på scen, i paneldebatter, i intervjuer och i samtal har tillsammans med hennes scennärvaro och personlighet lyft många event och bidragit till att hon är återkommande efterfrågad som moderator och tv-journalist, såväl på den svenska som den globala arenan.

Enligt Sabinije har konsten att kunna kommunicera aldrig varit viktigare än nu. Kommunikation är ett hantverk som ständigt måste underhållas, förfinas och utvecklas.

Pressbild

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig. Du kan även ringa 08-77 22 577 eller maila info@speakersandfriends.se.