Hem / Blogg / Almedalen 2021

Almedalen 2021

Dags att planera för Almedalen 2021!

Årets upplaga av Almedalen kommer bli av men det kommer som det mesta av allt annat som görs idag ske i digital form. För att komma med i det officiella Almedalsprogrammet fanns det tidigare krav på att alla att eventet skulle sändas från Visby med omnejd. Detta krav är nu slopat och du kan sända från annan ort. Oavsett om ni vill sända från Visby eller från annan ort hjälper vi er gärna med upplägg och sändning.

Redan tidigare år har många aktiviteter livestreamats och har varit möjligt att delta fast man inte är på plats i Visby. I år när alla medverkar digitalt blir det dock enklare än någonsin. Fram till och med 11 maj anmäler du dig utan kostnad på Almedalsveckans hemsida. Du behöver inte ha hela talarlistan klar utan så länge du håller dig till samma ämne kan du komplettera och ändra i din anmälan, säger Mia Stuhre som är projektledare för Almedalen och hon välkomnar alla att anmäla sig så tidigt som möjligt. Efter den 11 maj tar man ut en avgift för att få arrangörer att anmäla sig i god tid.

 

Dela inlägg:

Hitta din nästa föreläsare hos oss på Speakers&friends!

Vi har mångårig och gedigen erfarenhet av att matcha rätt föreläsare till rätt tillfälle. Här hittar du ett urval av föreläsare som vi samarbetar med. Hittar du inte den du söker? Kontakta oss så hjälper vi dig!