Vi är Speakers&friends

Branscherfarenhet
Anställda på Speakers&friends har i snitt mer än tio års erfarenhet i sin roll. Det innebär att vi kan vara en rådgivande part till våra kunder med praktiskt taget allt som berör föreläsare, moderatorer, underhållare, artister, utbildare mm.  Vi arbetar bara med kvalitetssäkrade föreläsare vilket gör att du som kund alltid kan känna dig trygg med förslagen du får. Självklart ger vi även tips och råd med planering för att just ert evenemang ska bli så bra som möjligt om så önskas.

Våra kunder återfinns inom praktiskt taget alla sektorer inom näringslivet och offentlig sektor. Hos oss finns personer som specialiserat sig mot olika branscher som event- och kommunikationsbyråer, kommun och regioner, bank och finans för att nämna några område.

Vi matchar rätt person till varje tillfälle och hjälper er hitta det format som passar era behov av kompetensutveckling. I vissa fall är den bästa lösningen att ta in och boka en föreläsare vid ett tillfälle men det är inte alltid det räcker till. Behöver ni bygga på en fördjupning eller stärka effekten av en föreläsning är det hos oss ni hittar lösningarna.

Oberoende
Vårt uppdrag är att hitta bästa möjliga föreläsare för varje specifika evenemang, vi utgår alltid från vad som är bäst för dig som beställare. Vi är måna om vårt oberoende och har därför inga föreläsare anställda eller avtal med någon att vi ska förmedla dem ett visst antal gånger årligen eller liknande. Det är alltid beställarens behov som avgör vem vi föreslår.

Uppdragsgaranti
Uppdragsgaranti är en självklarhet, det vill säga om den person ni bokat får förhinder letar vi upp likvärdig ersättare. Detta görs i samråd med kund som måste godkänna ersättaren.

Ett riktigt bra företag
Hur svårt ska det vara att bygga ett riktigt bra företag? Den viktigaste utgångspunkten när vi startade Speakers&friends var att bygga en verksamhet som är bra på riktigt för samtliga parter. Vi arbetar för att våra kunder ska få de bästa lösningarna, den bästa servicen och känna sig trygga i samarbetet med oss. Föreläsarna ska få alla förutsättningar för att kunna utföra sina uppdrag på bästa sätt och vår personal ska må bra och känna att de har ett viktigt arbete där de utvecklas.

Vi tycker att kollektivavtal är en viktig del för att kunna garantera att vi är en trygg leverantör och arbetsgivare. Speakers&friends är den enda talarförmedlingen som har kollektivavtal med Almega Utbildningsföretagen. Vi är även medlemmar i Svenskt Näringsliv.
Branschforeningar - Speakers & friends
Vi kommer även att vara involverade i projekt med fokus på ungdomar, utanförskap och skola. Här kommer vi att bidra med både ekonomiskt stöd och arbetsinsatser där vår kompetens och vårt nätverk kan komma till stor nytta även där resurserna är små. Vi skänker 100kr för varje bokning och erbjuder de föreläsare vi engagerar att matcha den summan. I dagsläget hjälper vi Barn i i behov , Futebol dá força , WaterAid och MR-Stiftelsen I vissa fall hjälper vi till med de pengar vi samlar in på bokningarna och ibland stödjer vi med vår hjälp för att få till utbildningar eller med att få företrädare för de organisationer vi hjälper att växa som föreläsare.

Det kostar inget att ställa frågor eller diskutera idéer med oss, hör gärna av dig!

Speakers&friends AB
Bedoirsgränd 1
111 27 Stockholm
Tel 08-77 22 577
info@speakersandfriends.se
Org.nr: 559022-9745
Bankgiro: 5019-7854