Vi är Speakers&friends

Det nystartade företaget med 25 års branscherfarenhet
Speakers&friends matchar rätt person till varje tillfälle och hjälper er hitta det format som passar era behov av kompetensutveckling. I vissa fall är den bästa lösningen att ta in och boka en föreläsare vid ett tillfälle men det är inte alltid det räcker till. Behöver ni bygga på en fördjupning eller stärka effekten av en föreläsning är det hos oss ni hittar lösningarna.

Uppdragsgaranti
Uppdragsgaranti är en självklarhet, det vill säga om den person ni bokat får förhinder letar vi upp likvärdig ersättare. Detta görs i samråd med kund som måste godkänna ersättaren.

Ett riktigt bra företag
Hur svårt ska det vara att bygga ett riktigt bra företag? Den viktigaste utgångspunkten när vi startade Speakers&friends var att bygga en verksamhet som är bra på riktigt för samtliga parter. Vi arbetar för att våra kunder ska få de bästa lösningarna, den bästa servicen och känna sig trygga i samarbetet med oss. Föreläsarna ska få alla förutsättningar för att kunna utföra sina uppdrag på bästa sätt och vår personal ska må bra och känna att de har ett viktigt arbete där de utvecklas.

Vi tycker att kollektivavtal är en viktig del för att kunna garantera att vi är en trygg leverantör och arbetsgivare. Speakers&friends har därför kollektivavtal och är anslutna till Almega Utbildningsföretagen. Vi är även medlemmar i Svenskt Näringsliv och Företagarna.
Branchföreningar - Speakers&friendsVi kommer även att vara involverade i projekt med fokus på ungdomar, utanförskap och skola. Här kommer vi att bidra med både ekonomiskt stöd och arbetsinsatser där vår kompetens och vårt nätverk kan komma till stor nytta även där resurserna är små. Vi skänker 100kr för varje bokning och erbjuder de föreläsare vi engagerar att matcha den summan. I dagsläget hjälper vi Barn i i behov , Futebol dá força , WaterAid och MR-Stiftelsen I vissa fall hjälper vi till med de pengar vi samlar in på bokningarna och ibland stödjer vi med vår hjälp för att få till utbildningar eller med att få företrädare för de organisationer vi hjälper att växa som föreläsare.

Det kostar inget att ställa frågor eller diskutera idéer med oss, hör gärna av dig!

Andres Kadelid - Speakers&friends
Andreas Kadelid
Andreas är personalvetare men har arbetat med att ta hand om kunder under större delen av sitt yrkesliv. Han är specialist på att möta kundernas önskemål, komma med nya infallsvinklar och har varit involverad i över tusen evenemang under sina år som förmedlare.

Andreas Linkedin-profil.
Tel 0709-98 99 44
andreas@speakersandfriends.se

Ola Johnsson - Speakers&friends
Ola Johnsson
Ola har en magisterexamen i företagsekonomi vid Stockholms universitet och har över 10 års erfarenhet av att arbeta med föreläsare och större kompetensutvecklingsprojekt. Ola har lyssnat på oerhört många föreläsare och kan utan att överdriva sägas tillhöra den skara som lyssnat på flest föreläsare i detta land.

Olas Linkedin-profil.
Tel 0709-98 99 33
ola@speakersandfriends.se

Speakers&friends AB
Bedoirsgränd 1
111 27 Stockholm
Tel 08-77 22 577
info@speakersandfriends.se
Org.nr: 559022-9745
Bankgiro: 5019-7854