Om oss

En riktigt bra talarförmedling med lång branscherfarenhet

Vi på Speakers&friends har en lång och gedigen erfarenhet i branschen. Det innebär att vi kan vara en rådgivande part till våra kunder med praktiskt taget allt som berör föreläsare, moderatorer, underhållare, artister, utbildare med mera. Med vår erfarenhet och vårt stora nätverk tar vi snabbt fram förslag på personer som inspirerar, utvecklar er personal eller lyfter era kundaktiviteter.

Vi arbetar endast med kvalitetssäkrade föreläsare vilket gör att du som kund alltid kan känna dig trygg med förslagen som du får från oss. Och om ni så önskar, ger vi självklart även tips och råd med övrig planering kring ert evenemang – allt för att det ska bli så bra som möjligt!

Vi matchar rätt person till varje tillfälle och hjälper er att hitta det format som passar era behov av kompetensutveckling. Ibland räcker det att boka en föreläsare endast för ett tillfälle, men ibland behövs det mer. Vill ni bygga på en fördjupning eller stärka effekten av en föreläsning, är det hos oss ni hittar lösningarna!

Våra kunder finns inom praktiskt taget alla branscher inom näringslivet och offentlig sektor. Hos oss finns personer som specialiserat sig mot event- och kommunikationsbyråer, kommuner och regioner samt banker och finanssektorn, bara för att nämna några områden.

Urval av kunder

Engagemang och kvalité

Oberoende

Vårt uppdrag är att hitta bästa möjliga föreläsare för varje specifikt evenemang. Och vi utgår alltid ifrån det som är bäst för dig som är beställare. Vi är måna om vårt oberoende och har därför inga föreläsare anställda. Vi har inte heller avtal med någon att vi ska förmedla dem ett visst antal gånger årligen eller dylikt. Det är alltid beställarens behov som avgör vem vi föreslår.

Ett riktigt bra företag

Vi vågar påstå att vi är ett riktigt bra företag. Den viktigaste utgångspunkten när vi startade Speakers&friends var att bygga en verksamhet som är bra på riktigt för samtliga parter. Vi arbetar för att våra kunder ska få de bästa lösningarna, den bästa servicen och känna sig trygga i samarbetet med oss. Föreläsarna ska få alla förutsättningar för att kunna utföra sina uppdrag på bästa sätt och vår personal ska må bra och känna att de har ett viktigt arbete där de utvecklas.

Vi tycker att kollektivavtal är en viktig del för att kunna garantera att vi är en trygg leverantör och arbetsgivare. Speakers&friends har kollektivavtal med Almega Utbildningsföretagen. Vi är även medlemmar i Svenskt Näringsliv.

Uppdragsgaranti

Uppdragsgaranti är en självklarhet. Detta betyder att om personen som ni har bokat får förhinder, letar vi upp en likvärdig ersättare. Detta gör vi naturligtvis i samråd med dig som är kund, så att du blir nöjd med ersättaren.

Engagemang

Vi är involverade i projekt med fokus på ungdomar, utanförskap och skola. Vi bidrar med både ekonomiskt stöd och arbetsinsatser där vår kompetens och vårt nätverk kan komma till nytta.

I dagsläget hjälper vi Barn i i behov, Futebol dá força, WaterAid och MR-Stiftelsen. I vissa fall hjälper vi till med de pengar vi samlar in på bokningarna, och ibland stödjer vi med vår kompetens. Till exempel hjälper vi till att organisera utbildningar eller med att få företrädare för de organisationer som vi hjälper att växa som föreläsare.

Besökadress

Så tar ni hjälp av oss för att hitta rätt föreläsare eller moderator:

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter

Diskutera med kollegor och gör sökningar på nätet. Vilken inriktning ska evenemanget ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss

Kolla gärna på innehållet på vår hemsida och ring eller mejla oss för diskussion och rådgivning kring ert evenemang. Berätta oss vad ni vill få ut av det.
3

Förslag från oss

Efter att vi diskuterat med er, kommer vi att ge er ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på era önskemål.
4

Bokning via Speakers&friends

När vi hittat rätt föreläsare till er och ni väljer att boka genom Speakers&friends, får ni snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får ni också direktkontakt med personen som ni valt. Då kan ni stämma av evenemangets innehåll och upplägg samt dubbelkolla praktiska detaljer direkt med föreläsaren.