Eventbyrå

Hjälp för utveckling av mötesinnehåll och konferenser

Speakers&friends har mångårig erfarenhet av att ge service till eventbyråer och deras ofta specifika behov. Vi besitter stora kunskaper kring föreläsare, moderatorer, konferenciers, kända personligheter, experter, forskare och entreprenörer, och hur de kan bidra till att höja effekten av ett evenemang eller en produktion. Vårt nätverk innefattar naturligtvis även internationella talare.

Vi omvärldsbevakar kontinuerligt för att kunna plocka upp de trender som är mest aktuella, och vet därmed vilka ämnen och föreläsare som kan vara relevanta i olika sammanhang. 

Bli avtalskund!
Vill ni ta del av vår kunskap och erfarenhet? Bli i så fall avtalskund hos oss på Speakers&friends! Vi kan erbjuda rådgivning exempelvis inför idéfaser, pitchar och mötesproduktioner som ni ska genomföra för era kunder.

Genom att bli avtalskund hos Speakers&friends blir vi er samarbetspartner vid era produktioner och uppdrag. Ni får en dedikerad och insatt kundansvarig som alltid besvarar era förfrågningar och kan ge er bästa möjliga service.

Låter detta intressant? Kontakta oss för att veta mer vad det innebär att bli avtalskund, och för att diskutera vilken slags service vi skulle kunna ge just till er organisation.

Omfattande samarbete med olika former av samarbetspartners

Vi gillar att samarbeta med andra eventbyråer men också med andra aktörer. Tillsammans är vi helt enkelt bäst.

Uppdragsgaranti

Uppdragsgaranti är en självklarhet. Detta betyder att om personen som ni har bokat får förhinder, letar vi upp en likvärdig ersättare. Detta gör vi naturligtvis i samråd med dig som är kund, så att du blir nöjd med ersättaren.

Engagemang

Vi är också involverade i projekt med fokus på ungdomar, utanförskap och skola. Vi bidrar med både ekonomiskt stöd och arbetsinsatser där vår kompetens och vårt nätverk kan komma till nytta.

Hitta din nästa föreläsare hos oss på Speakers&friends!

Vi har mångårig och gedigen erfarenhet av att matcha rätt föreläsare till rätt tillfälle. Här hittar du ett urval av föreläsare som vi samarbetar med. Hittar du inte den du söker? Kontakta oss så hjälper vi dig!