För eventbyråer

För eventbyråer | Speakers&friends

Vi hjälper er att utveckla mötesinnehåll och konferenser.

Speakers&friends har mångårig erfarenhet av att serva eventbyråers ofta specifika behov och vi besitter djup kunskap kring föreläsare, moderatorer/konferenciers, kända personligheter, experter, forskare, entreprenörer och hur de kan bidra till att höja effekten av ett evenemang eller en produktion. Nätverket innefattar naturligtvis även internationella föreläsare

Vår omvärldsbevakning pågår löpande för att kunna plocka upp de trender som just nu är mest dominerande och därmed vilka ämnen och föreläsare som kan vara relevanta i olika sammanhang.

Vill ni bli avtalskund hos Speakers&friends och ta del av vår rådgivning inför idéfaser, pitchar och mötesproduktioner ni ska genomföra för era kunder?
Genom att bli avtalskund hos Speakers&friends blir vi er samarbetspart både info pitchar och införsäljningar och vid produktioner och uppdrag ni ska genomföra och ni får en dedikerad kundansvarig som alltid besvarar era förfrågningar.

På detta sätt får ni en kontakt hos som är insatt i och får en erfarenhet kring hur ni kan servas på bästa sätt. Låter det intressant och du vill inleda en diskussion kring hur vi skulle kunna serva just er organisation på bästa sätt?

Kontakta
Andreas Kadelid
Co-founder
andreas.kadelid@speakersandfriends.se
0709 98 99 44

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig. Du kan även ringa 08-77 22 577 eller maila info@speakersandfriends.se.