Böcker

Föreläsarnas böcker till ett förmånligt pris​

Många av våra föreläsare och talare har skrivit och gett ut böcker. Du som har bokat en föreläsning genom oss på Speakers&friends har nu möjlighet att köpa den aktuella föreläsarens bok eller böcker till ett förmånligt pris i samband med föreläsningen.

Så har du bokat en föreläsning och vill veta om och vilka böcker som finns till försäljning, kontakta oss för offert och mer info!

Nedan hittar du exempel på några av de böcker som vi kan erbjuda.

Anders Hansen: Hjärnstark​

Bästsäljaren som hjälper dig att förstå hur motion och träning stärker din hjärna - samtidigt som du blir riktigt motiverad. I Hjärnstark visar Anders Hansen, överläkare i psykiatri, vilka mekanismer i din hjärna som omvandlar promenaden eller löprundan till inget mindre än en "mental uppgradering". Du får konkreta tips på hur du ska röra på dig för att uppnå alla positiva effekter som forskningen har kunnat visa.​

Jan Eliasson: Ord och handling​

Diplomaten och politikern Jan Eliassons memoarer spänner över ett liv och en karriär som innehåller mer än de flesta andras. Från ett arbetarhem i Göteborg nådde han via en diplomatisk karriär i flera olika länder, som ambassadör och internationell medlare, posten som vice generalsekreterare i FN. Han har även hunnit med att vara Sveriges utrikes­minister. I sin bok berättar han om sitt liv och sin imponerande yrkesbana.

Mattias Ribbing: Skärmsmart​

I sin bok Skärmsmart fokuserar Mattias Ribbing, hjärntränings-expert, på ”9 hjärnregler för prestation och välmående i en digitaliserad vardag”. I en stressad vardag kan allt mer tyckas kretsa kring att kolla mobilen, svara på mail och vara tillgängliga för allt och alla. Blir vi dummare av vårt skärmanvändande eller utvecklar det nya förmågor hos oss?

Böcker

ORD och HANDLING

Jan Eliasson

Depphjärna

Anders Hansen

Skärmsmart

Mattias Ribbing

Jag, Caroline

Caroline Farberger

Köp föreläsarnas populära böcker hos oss på Speakers&friends!​

Tack vare vårt samarbete med Bonniers förlag, kan vi erbjuda flera föreläsares böcker till ett riktigt bra pris.
Kontakta oss så berättar vi mer!

Vi har böcker av bland annat följande föreläsare/författare:

Hitta din nästa föreläsare hos oss på Speakers&friends!

Vi har mångårig och gedigen erfarenhet av att matcha rätt föreläsare till rätt tillfälle. Här hittar du ett urval av föreläsare som vi samarbetar med. Hittar du inte den du söker? Kontakta oss så hjälper vi dig!