Digitala föreläsningar

Skräddarsydda digitala lösningar

Digitala föreläsningar, utbildningar och webbinarium är ofta och med rätt planering ett effektivt sätt att sprida kunskap, bygga kompetens, motivera sina kollegor eller bygga teamkänslan. Vi på Speakers&friends har lång erfarenhet av digitala lösningar. Vi har producerat ett stort antal digitala föreläsningar, utbildningar och event.

Vi har en egen studio i Gamla stan och jobbar även med att producera digitala möten i samarbete med andra studios och producenter. Vill ni ha en kostnadseffektiv lösning för era livestreamade föreläsningar eller mindre konferenser använder vi oftast vår egen studio. Vid större arrangemang samarbetar vi vanligtvis med större studios och producenter.

Ibland handlar det om en helt digital lösning, men ibland använder våra kunder en digital lösning som komplement till det som sker live inför publik.

När du anlitar Speakers&friends har du alltid möjlighet att boka vår studio till marknadens lägsta pris. Vi arbetar i princip med alla plattformar som exempelvis Google, Zoom eller Teams och vi erbjuder alltid möjligheten att streama genom Vimeo. Genom vår Vimeo-licens har vi möjlighet till en enkel länklösning och livestreaming till ett obegränsat antal deltagare.

Tveka inte att ta in oss tidigt i diskussionen när ni ska genomföra digitala arrangemang! Är ni sent ute har vi samarbeten med ett stort antal studios och löser därför era önskemål även med kort framförhållning.

Egen studio

Speakers&friends har en egen studio för inspelning och livestreaming i Gamla stan. När ni bokar föreläsningar genom oss finns det alltid möjlighet att boka studiotid till marknadens mest förmånliga pris.

Stort nätverk

Vi har ett stort nätverk av föreläsare sompassar i det digitala formatet, men även digitala mötesledare, moderatorer och producenter.

Många samarbetspartners

Vid mer omfattande digitala event samarbetar vi ofta med större studios och produktions- och eventbyråer.

Planerar ni ett digitalt event? Kontakta oss!

Oavsett om ni planerar ett stort eller ett litet digitalt event, tveka inte att kontakta oss. Vi har nätverket för att skapa den räckvidd och det resultat som ni satt upp. Vi har koll på det viktigaste: innehållet och det som kommer att synas i sändningen.

Hitta din nästa föreläsare hos oss på Speakers&friends!

Vi har mångårig och gedigen erfarenhet av att matcha rätt föreläsare till rätt tillfälle. Här hittar du ett urval av föreläsare som vi samarbetar med. Hittar du inte den du söker? Kontakta oss så hjälper vi dig!