Digitala föreläsningar och webbinarium

Ann Westin - digitala föreläsningar - Speakers&friends

Vi på Speaker&friends har producerat ett stort antal digitala föreläsningar, utbildningar och event. Vi har en egen studio i Gamla Stan vilket är en viktig utgångspunkt för att producera våra kunders digitala möten. Vi jobbar även med att producerar möten i andra studios och framförallt hjälper vi våra kunder med arrangemang där våra föreläsare och moderatorer leder eller är en del av event som produceras i större studios. Tveka inte att ta in oss tidigt i diskussionen när ni ska genomföra digitala arrangemang. Är ni sent ute har vi samarbeten med ett stort antal studios och löser därför era önskemål även med kort framförhållning. 

Digitala föreläsningar, utbildningar och webbinarium är med rätt förarbete och planering ett effektivt sätt att sprida kunskap, bygga kompetens, motivera sina kollegor eller bygga teamkänslan trots social distans. Vi på Speakers&friends har lång erfarenhet av digitala lösningar som komplement eller som helhetslösningar.

Under senare tid har vi arbetat extra intensivt med digitala föreläsningar och livestreaming från vår egen studio men också med processer och event som byggs digitalt eller har behövt ställas om till att bli digitala. När du anlitar Speakers&friends har du alltid möjlighet att boka vår studio till marknadens lägsta pris. Vi arbetar i princip med alla plattformar som exempelvis Google, Zoom eller Teams och vi erbjuder alltid möjligheten att streama genom Vimeo. Genom vår Vimeo-licens har vi möjlighet till en enkel länklösning och livestreaming till ett obegränsat antal deltagare.

Nedan har vi listat ett antal föreläsare, utbildare och moderatorer, samt några exempel på hur de använts, de senaste två åren.

Per Mosseby och Judith Wolst är några exempel på föreläsare som varit delaktiga att ställa om event till helt digitala.

Anders Ekholm är ett annat exempel på en föreläsare som kombinerat föreläsande med processledning  och som genomfört uppdrag som från början var tänkta som workshops men som ställdes om till webbinarium eller en kombination av föreläsning med en minde publik på plats och ett större flertal som är med via länk.

Anders Hansen är ett exempel på föreläsare som nu börjar bli riktigt varm i kläderna även som digital föreläsare och som de senaste månaderna gjort ett flertal streamade föreläsningar för våra kunder.

Christina Stielli har även hon genomfört ett stort antal digitala föreläsningar på senare tid och även lösningar där kunden med anledning av restriktionerna istället för en föreläsning på plats delar upp föreläsningen och kör samma föreläsning 3 gånger. Detta har Christina gjort till priset av en föreläsning.

Vi rekommenderar våra kunderna att i de fall de väljer att ställa om ett event till webbinarium tänker TV-produktion och i dessa fall behövs det en programledare. Beata Wickbom är ett exempel på en duktig programledare för detta ändamål och vi har även bokat Jesper Rönndahl och Cissi Forss till större produktion.

Emma Frans, Mattias Ribbing, Nisse Hallberg, Lottie Knutsson, Jan Eliasson, Gustav Stenbeck, Olof Röhlander, Johan von Schreeb, Anders Borg och Edna Eriksson är ytterligare några exempel på föreläsare vi bokat in med gott resultat och som är start klara digitala föreläsare.

Har ni ett tryck från kunder som söker svar på olika frågor eller ett event som ni riskerar att tvingas ställa in? Eller kanske ett stort behov av att kommunicera ut ett viktigt budskap internt? Vi hjälper er gärna med att hitta det digitala stöd som behövs för att nå fram till era kunder eller medarbetare samt med personligheter som på bästa sätt kan hjälpa er med detta.

Ta kontakt med oss på Speakers&friends så hjälper vi er gärna med skräddarsydda digitala lösningar.

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig. Du kan även ringa 08-77 22 577 eller maila info@speakersandfriends.se.