Hem / Blogg / Även Anders Hansen släpper bok.

Även Anders Hansen släpper bok.

Anders Hansen en av Sveriges mest efterfrågade och uppskattade föreläsare under de senaste åren. I slutet av oktober släpps hans nya bok Depphjärnan där han reder ut varför vi idag mår så dåligt när vi har det så bra.

Anders har under de senaste åren gjort mycket uppskattade föreläsningar med utgångspunkt från sina tidigare böcker framförallt Hjärnstark och Skärmhjärnan. Nu är Anders återigen aktuell med sin nya bok Depphjärnan där han reder ut  där han reder ut varför vi mår så dåligt när vi har det så bra.

Det är lätt att tro att man har en trasig hjärna när man mår psykiskt dåligt, men ångest och depressioner är naturliga tillstånd och kvarlevor från urminnes tider då vi riskerade att dö av svält och infektioner. Vi är inte gjorda för att jämt vara glada och lyckliga – om så vore hade våra förfäder inte överlevt särskilt länge. Anders Hansen visar här hur vårt mående fungerar och ingjuter samtidigt hopp om att vi visst kan må bra i dagens uppskruvade och uppkopplade samhälle. För att lyckas behöver vi ta bättre hand om vår hjärna – och vår kropp – och kanske också sluta att ständigt jaga efter lyckan.

Anders är känd för att i sina föreläsningar förenkla och lägga ihop samband i forskning som i många andra sammanhang görs mer komplicerade än vad de i själv verket är. Vi får ofta höra att det verkligen händer saker i de organisationer Anders föreläser för så tveka inte att höra av dig till oss på Speakers&friends för att diskutera hur Anders kan påverka era kunder och medarbetare!

Dela inlägg:

Hitta din nästa föreläsare hos oss på Speakers&friends!

Vi har mångårig och gedigen erfarenhet av att matcha rätt föreläsare till rätt tillfälle. Här hittar du ett urval av föreläsare som vi samarbetar med. Hittar du inte den du söker? Kontakta oss så hjälper vi dig!