Hem / Blogg / Colin Moon är tillbaka!

Colin Moon är tillbaka!

Colin Moon är en av landets främsta inspiratörer och efter att under en tid ha testat livet som pensionär på heltid är han nu tillbaka som föreläsare.

–  I alla fall lite mer nu än under de senaste åren som pensionär på heltid. Saknaden efter publiken var för stor, säger Colin Moon som nu återigen går att boka som föreläsare. För cirka 2 år sedan bestämde sig Colin för att gå i pension och sluta föreläsa helt och hållet. Colin har gjort någon enstaka föreläsning för Speakers&friends kunder under denna tid, men framöver kommer det att bli mer frekventa uppdrag och det kommer att vara enklare att boka Colin. Vi på Speakers&friends är väldigt glada för detta eftersom vi tycker Colin är en av landets främsta scenpersonligheter! Colin Moon är kulturantropolog, föreläsare och författare. Han föreläser om affärskommunikation och hur beteenden skiljer sig mellan olika länder. Föreläsningen med utgångspunkt från boken ”The Swedes are strange… and so am I” har en bred utgångspunkt och tack vare Colins förmåga att leverera sina välgenomtänkta budskap med timing och precision funkar denna föreläsning i väldigt många olika sammanhang.

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för fortsatt diskussion om Colin som föreläsare!

Dela inlägg:

Hitta din nästa föreläsare hos oss på Speakers&friends!

Vi har mångårig och gedigen erfarenhet av att matcha rätt föreläsare till rätt tillfälle. Här hittar du ett urval av föreläsare som vi samarbetar med. Hittar du inte den du söker? Kontakta oss så hjälper vi dig!