Hem / Blogg / Föreläsning med Jamie Anderson

Föreläsning med Jamie Anderson

Jamie Anderson föreläser vanligtvis på världens ledande universitet och högskolor och rankades nyligen av Business Strategy Review som en världens 25 ledande tänkare. Tisdag den 19/11 kom Jamie till oss på kontoret och höll en liten intim föreläsning för oss och några kunder.

Jamie håller hög internationell nivå som föreläsare och har förmågan att kombinera det akademiska med ett engagemang och ett scenuttryck som rycker med åhörarna. Jamie ger en rad perspektiv på dagens samt morgondagens ledarskap. Hur vi behöver tänka och tänka om för att överleva och utvecklas i dagens snabbrörliga tillvaro. Vad som satt sig lite extra så här i efterhand är Jamie:s del om hur vi vårt tankesätt utvecklas från att vi är riktigt små, börjar i skolan, börja arbeta och blir så småningom blir chefer. På varje steg i denna utveckling minskar vår förmåga att tänka kreativt vilket kan vara bra att ta med sig när man behöver öka det kreativa tänkande i sina organisationer.

Vi på talarförmedlingen Speakers&friends samarbetar med Jamie och en rad andra internationella föreläsare samt internationella byråer. Kontakta oss gärna för diskussion ni är intresserade av att lyfta er konferens eller ert event med en Key Note på internationell nivå.

Läs mer om Jamie här.

Dela inlägg:

Hitta din nästa föreläsare hos oss på Speakers&friends!

Vi har mångårig och gedigen erfarenhet av att matcha rätt föreläsare till rätt tillfälle. Här hittar du ett urval av föreläsare som vi samarbetar med. Hittar du inte den du söker? Kontakta oss så hjälper vi dig!