Hem / Blogg / Föreläsningar digitalt, live och en blandning av båda.

Föreläsningar digitalt, live och en blandning av båda.

Vi hjälper er med lösningar oavsett format.

Vi på Speakers&friends arbetar för tillfället med en stor blandning av format vilket vi tycker är väldigt roligt. De digitala föreläsningarna hänger fortfarande kvar även om kunderna ofta kör ett hybridformat med en mindre publik på plats. Även en mindre publik i rummet gör stor skillnad för föreläsaren. Föreläsningarna live på plats hos kund ökar såklart och blir allt vanligare och även de lite större eventet och de riktiga mässorna drar i gång vilket är väldigt positivt.

Vi fortsätter att satsa på livestreaming av föreläsare från vår studio och att vi har en egen studio är en oerhörd trygghet. Om våra kunder behöver ställa om till digitalt så har vi denna som en säkerhet. Har ni ett lite större event och behöver en större studio hjälper vi er även med detta och såklart även om ni vill köra live eller i hybridformat där ni kör både digitalt och med publik på plats.

Tveka inte att kontakta oss på Speakers&friends för att diskutera föreläsare och format som passar er!

Dela inlägg:

Hitta din nästa föreläsare hos oss på Speakers&friends!

Vi har mångårig och gedigen erfarenhet av att matcha rätt föreläsare till rätt tillfälle. Här hittar du ett urval av föreläsare som vi samarbetar med. Hittar du inte den du söker? Kontakta oss så hjälper vi dig!