Hem / Blogg / Frukostföreläsning med Anna Kinberg Batra (Inställt)

Frukostföreläsning med Anna Kinberg Batra (Inställt)

OBS! Vi flyttar fram Anna Kinberg Batras frukostföreläsning och ställer in frukostföreläsningen den 13 mars på Scandic Grand Central.
Vi skjuter helt enkelt på föreläsningen så alla som vill får möjlighet att lyssna. Vi hoppas på er förståelse för detta och samtliga av er anmälda kommer få förtur till nästa tillfälle. Vi återkommer med information om nytt datum och hoppas ni har möjlighet att komma då istället!

Speakers&friends bjuder in till kostnadsfri frukostföreläsning med Anna Kinberg Batra den 13 mars 2020 på Scandic Grand Central.

Plats: Scandic Grand Central, Kungsgatan 70, Stockholm.
Tid: Frukostmingel kl 07:45-08:15. Föreläsning kl 08:15-09:00.
Anmälan: Via formuläret nedan eller maila frukost@speakersandfriends.se

Ledarskap när allt förändras

I sin föreläsning “Ledarskap när allting förändras” berättar Anna med självdistans, skärpa och koppling till aktuella samhällsförändringar om:

  • Ledarskap under oklara förutsättningar.
  • Att leda i extrema omvärldsförändringar.
  • Hur organisationer påverkas av det digitala dygnet-runt-samhället.
  • Att bryta norm och olika måttstockar för män och kvinnor.

Anna Kinberg Batra valdes till Moderaternas första kvinnliga partiledare 2015 och hade kunnat vara Sveriges första kvinnliga statsminister i dag. Men istället blev hon den första ledaren för sitt parti på över 100 år att tvingas avgå före ett val. I dag är hon knuten till ledarskapsforskningen vid Handelshögskolan i Stockholm, föreläser om ledarskap i turbulenta tider, skriver krönikor i Dagens Industri och har styrelse- och rådgivningsuppdrag för olika företag och organisationer.

Anna Kinberg Batra har en unik, omfattande och lång erfarenhet av politik. Hon har verkat på de flesta nivåer och har utöver sin roll som partiledare även varit gruppledare i riksdagen, ordförande för finansutskottet, EU-nämnden, från landsting, kommun, Europaparlamentet och sakkunnig hos statsminister Bildt.

För dig som bokar föreläsare är detta en perfekt möjlighet till provlyssning.

Speakers&friends samarbetar med Scandic Grand Central och arrangerar återkommande kostnadsfria föreläsningar där du som kund eller blivande kund är välkommen att anmäla dig.

  • Föreläsningarna är helt kostnadsfria för representanter från näringslivet och offentlig sektor. Vi kan tyvärr inte ta emot studerande.
  • Förutom en mycket inspirerande och givande föreläsning så bjuder vi även på en frukostfralla och kaffe/té.
  • Antalet platser är begränsat och då vi vill kunna erbjuda många olika kunder möjligheten att lyssna så erbjuder vi plats till max 3 personer från respektive organisation. Vi bekräftar din plats ca en vecka innan föreläsningen.
  • Vid förhinder, avboka din plats. Speakers&friends förbehåller sig rätten att ta ut en ”no-show avgift” på 250kr vid utebliven avanmälan.

Scandic - Föreläsning - Grand Central - Anna Kinberg Batra width=

Dela inlägg:

Hitta din nästa föreläsare hos oss på Speakers&friends!

Vi har mångårig och gedigen erfarenhet av att matcha rätt föreläsare till rätt tillfälle. Här hittar du ett urval av föreläsare som vi samarbetar med. Hittar du inte den du söker? Kontakta oss så hjälper vi dig!