Hem / Blogg / Frukostseminarium om Compassionate Leadership 23:e mars

Frukostseminarium om Compassionate Leadership 23:e mars

Great companies have compassionate leaders!

Den 23 mars får vi på Speakers&friends besök av Professor Daniel E.Martin och Dr. Yotam Heineberg. Både Daniel och Yotam har gedigna forskningsresultat bakom sig och har anknytning till välkända universitet som Stanford University och UC Berkeley. 

Hos oss kommer Daniel och Yotam att föreläsa och prata om vad compassionate leadership innebär och vilket samband “compassion & competence” har med ökad produktivitet samt strategiska mål. Daniel har i över 20 år forskat och arbetat med ledarskap. Han har även utvecklat en rad intressanta digitala verktyg för att driva produktiviteten på både individuell och organisatorisk nivå. Bland annat genom att ta fram konkreta mätvärden på hur vi behöver agera för att reducera stress och optimera välbefinnande både hos oss själva och omgivningen, både som chef och medarbetare.

I en tid när sjukskrivningarna p.g.a. stressrelaterade symptom ökar lavinartat och det kommer ställas allt hårdare krav på organisationer att ta ansvar för detta känns Daniels och Yotams arbete viktigare än någonsin.

Frukosten börjar 07:45 och seminariet pågår 08:15-09:00 och kommer ledas av Speakers&friends mycket uppskattade moderator och föreläsare Edna Eriksson.
Vi kommer vara hos oss på Slottsbacken 8 (plan 2).

Självklart är det kostnadsfritt men vi tar ut en no-show avgift om 395 kr om man inte anmält återbud.

Varmt välkomna den 23 mars!

Evenemanget är avslutat, vi tackar alla som besökte frukostseminariumet.

Dela inlägg:

Hitta din nästa föreläsare hos oss på Speakers&friends!

Vi har mångårig och gedigen erfarenhet av att matcha rätt föreläsare till rätt tillfälle. Här hittar du ett urval av föreläsare som vi samarbetar med. Hittar du inte den du söker? Kontakta oss så hjälper vi dig!