Hem / Blogg / Happy 2016!

Happy 2016!

Speakers&friends har fått en start som var svår att förutspå. Vi har hjälpt våra kunder att hitta inspirerande och spännande föreläsare, vi har satt ihop upplägg där vi kombinerar olika föreläsares kompetens för att skapa en sammanhängande och givande helhet, vi har vunnit en upphandling för en statlig myndighet och vi har gjort längre processer för att hjälpa våra kunder med mer komplexa utmaningar.

Vi vill rikta ett stort tack för förtroendet till våra kunder! Vi vill rikta ett stort tack till alla processledare, föreläsare och moderatorer för gott samarbete och lyckade uppdrag 2015! Vi vill också tacka de i vårt nätverk som hjälpt oss på olika sätt, ingen nämnd, ingen glömd.

Vi ser verkligen fram emot ett händelserikt 2016 tillsammans med er och att få komma i kontakt med fler spännande kunder, föreläsare och utmaningar! Eftersom vi haft så otroligt mycket att göra har arbetet med att berätta om inspirerande personer och att kommunicera spännande lösningar tyvärr blivit lidande. Det kommer bli ändring på detta nu och det kommer att märkas här och i våra andra kanaler. Vår förhoppning är att vi genom att vara mer aktiva i vår kommunikation kan hjälpa er med spännande idéer och nya perspektiv på era utmaningar.

Vi hörs och ses!

Dela inlägg:

Hitta din nästa föreläsare hos oss på Speakers&friends!

Vi har mångårig och gedigen erfarenhet av att matcha rätt föreläsare till rätt tillfälle. Här hittar du ett urval av föreläsare som vi samarbetar med. Hittar du inte den du söker? Kontakta oss så hjälper vi dig!