AI - föreläsare inom AI - kollage - blogg - Speakers&friends
Hem / Blogg / Hej 2024!

Hej 2024!

Vi hälsar er alla en riktigt god start på 2024! Vi lägger ett händelserikt 2023 bakom oss – ett år då vi genomfört fler förmedlingar av föreläsare än någonsin tidigare.

Vi förmedlar varje år väldigt många olika föreläsare till olika slags kunder vilket vi är samtidigt glada för men vi ser det också som en stor styrka att vi har kunder som anlitar oss i väldigt stor omfattning. I detta perspektiv sticker såklart vårt samarbete med Chefsnätverket DI Close ut. Vi förmedlar föreläsare till i princip samtliga evenemang de genomför och förra året var det 246 stycken. Så många som över 240 förmedlingar till en och samma kund är unikt även i ett internationellt perspektiv. Detta samarbete ger oss såklart oerhörd kunskapsbank att ösa från.

Vilka ämnen vi ser i kikaren är ofta en fråga vi får från kunder och föreläsare. Det finns, som vi ser det, tre stora omvärldsfaktorer som i hög grad påverkar våra kunders behov av föreläsare, nämligen: utvecklingen inom AI området, rådande konjunkturläge och säkerhetsläget i Sverige eller närmare bestämt läget i omvärlden som påverkar vårt säkerhetsläge. De senaste påverkar förfrågningarna på det sätt att de är faktorer kunderna mest söker sig ifrån. Visst är det vanligt att man behöver konkret kunskap om vad som händer i omvärlden och hur organisationer på olika sätt behöver arbeta med sin säkerhet, men det vanligaste är att man behöver en föreläsare som kan förändra lägen personalen hamnat i pga av dessa faktorer. Vi behöver i tider som dessa få inspiration, skapa engagemang och stärkt gemenskap.

Vad gäller AI är det fortfarande föreläsare med djup kunskap inom techområdet som efterfrågas. AI kommer att påverka oss brett och det kommer in på väldigt många andra områden, men det är ett ämne som än så länge kräver teknisk kompetens för att förstå och förutspå. Börjar föreläsare med en annan inriktning föreläsa om AI får ni troligtvis inte alla de svar som ni söker. Men det finns väldigt många duktiga föreläsare inom AI –  hör av dig till oss så hjälper vi er hitta rätt.

Vi hoppas på ett fantastiskt samarbete med er även 2024!!

 

Bildtext:

Några av våra mest förmedlade föreläsare inom AI.
Övre raden: Tobias Ahlin, Anna Frankzén Starrin och Nicholas Fernholm.
Nedre raden: Andreas Ekström, Amer Mohammed och Jennie Sinclair.

 

 

Dela inlägg:

Hitta din nästa föreläsare hos oss på Speakers&friends!

Vi har mångårig och gedigen erfarenhet av att matcha rätt föreläsare till rätt tillfälle. Här hittar du ett urval av föreläsare som vi samarbetar med. Hittar du inte den du söker? Kontakta oss så hjälper vi dig!