Hem / Blogg / Säg hej till Mia, Jens och Joakim!

Säg hej till Mia, Jens och Joakim!

Vi är väldigt glada att välkomna Jens Boisen, Mia Jörgensen och Joakim Röhlander!

Alla tre kommer arbeta med att möta vår allt större efterfrågan från våra kunder på konsultation och förmedling av föreläsare, moderatorer samt processledare. Jens och Mia kommer även arbeta specifikt med att hjälpa eventbyråer med föreläsare och innehåll till byråernas kunder.

– Byråerna har särskilda behov av föreläsare och måste ligga i framkant för att kunna erbjuda sina kunder nya och intressanta upplägg. Det känns jättekul att få arbeta med att utveckla lösningar som förstärker byråernas erbjudanden och att få komma till Speakers&friends som är inne i en väldigt intressant utvecklingsfas säger Jens Boisen.

– Att få jobba strategiskt och långsiktigt tillsammans med kunderna är något jag brinner för. Att få göra det ihop med det här gänget som har så lång erfarenhet och en delad vision kring vad som är viktigt för våra kunder känns jättekul och inspirerande säger Mia Jörgensen.

Dela inlägg:

Hitta din nästa föreläsare hos oss på Speakers&friends!

Vi har mångårig och gedigen erfarenhet av att matcha rätt föreläsare till rätt tillfälle. Här hittar du ett urval av föreläsare som vi samarbetar med. Hittar du inte den du söker? Kontakta oss så hjälper vi dig!