Hem / Blogg / Skärmsmart – ny bok av Mattias Ribbing

Skärmsmart – ny bok av Mattias Ribbing

 9 hjärnregler för välmående och prestation i en digitaliserad vardag.

Mattias Ribbing har i dagarna släppt sin nya bok Skärmsmart – 9 hjärnregler för prestation och välmående i en digitaliserad vardag.I en stressad vardag kan allt mer tyckas kretsa kring att kolla mobilen, svara på mail och vara tillgängliga för allt och alla. Blir vi dummare av vårt skärmanvändande eller utvecklar det nya förmågor hos oss?

Vi omges dagligen av skärmar men hur ska man egentligen hantera all information vi översköljs av från skärmar runt omkring oss. Det försöker Mattias Ribbing svara på i sin nya bok Skärmsmart.

– Vi har bara tagit den nya tekniken som den kommer men vi måste använda våra mobiler smartare men idag måste skapa strategier för vårt användare enligt Mattias Ribbing. I boken tar Mattias  vid där både larmrapporter och digitaliseringshetsande slutar. Här guidas du genom spännande forskning och innovativa sätt att ta sig an vardagsproblemen. Det handlar om att uppnå verkliga resultat och förändringar där det behövs. Vi ska inte sluta använda ny teknik, utan tvärt om lära oss få ut mer av den.

Vill ni ha inspiration inom ett högaktuellt tema och få hjälp med hur ni använder skärmar och ny teknik på smartast möjliga sätt i arbetet såväl som hemma så tycker vi det är en strålande idé att anlita Mattias Ribbing som föreläsare. Det behöver väl kapat nämnas men Mattias är lika bra live som i digitala föreläsingar. Många av våra kunder har använt föreläsningen Skärmsmart som utgångspunkt och sedan hittat sina strategier för att få bättre prestation och mindre stress bland sina anställda.

Tveka inte att kontakta oss på Speakers&friends för vidare diskussion om Mattias eller våra andra föreläsare kan hjälpa er få gladare kunder och en mer välmående personal!

 

Dela inlägg:

Hitta din nästa föreläsare hos oss på Speakers&friends!

Vi har mångårig och gedigen erfarenhet av att matcha rätt föreläsare till rätt tillfälle. Här hittar du ett urval av föreläsare som vi samarbetar med. Hittar du inte den du söker? Kontakta oss så hjälper vi dig!