Hem / Blogg / Smidig livestreaming

Smidig livestreaming

Flexibla lösningar för livestreaming med oss på Speakers&friends.

Med oss på Speakers&friends får du som kund smidiga lösningar för livestreamade konferenser och föreläsningar. Vi arbetar med samtliga plattformar som exempelvis Teams, Zoom och Google. För konferenser eller kundevent med ett mycket stort antal deltagare eller där ni som arrangör inte vet hur stort deltagarantalet blir har vi licens för Vimeo livestreaming.  

Med Vimeo livestreaming är det möjligt att via länk bjuda in till och sända ditt event med hög kvalitet till ett obegränsat antal deltagare. Vimeo är på så sätt en smidig lösning när ni som kund av olika anledningar bara kan nå ut till ett begränsat antal tittare. Det behövs ingen installation av mjukvara utan användaren kan bara gå in via länken och titta på sändningen.

Vår studio får du som kund alltid  möjlighet att boka till självkostnadspris när du bokar föreläsare genom oss på Speakers&friends. När ni bokar studio ingår också alltid möjligheten att använda Vimeo livestreaming.

Tveka inte att höra av dig för att diskutera livestreaming och innehåll till oss på Speakers&friends!

Dela inlägg:

Hitta din nästa föreläsare hos oss på Speakers&friends!

Vi har mångårig och gedigen erfarenhet av att matcha rätt föreläsare till rätt tillfälle. Här hittar du ett urval av föreläsare som vi samarbetar med. Hittar du inte den du söker? Kontakta oss så hjälper vi dig!