Hem / Blogg / Speakers&friends i Almedalen tisdagen den 3 juli

Speakers&friends i Almedalen tisdagen den 3 juli

Ökat engagemang, demokrati och mänskliga rättigheter som byggstenar för faktisk förändring och ett mer hållbart Sverige.

Under våren har vi arbetat mycket med föreläsningar och processer för att skapa ett mer hållbart arbetsklimat. Tre mycket duktiga föreläsare som med olika utgångspunkt arbetat aktivt med denna fråga är Johan Book, Niklas Delmar och Edna Eriksson. Vi har bjudit med alla tre till Almedalen och du som är i Almedalen har möjlighet att lyssna på deras föreläsningar tisdagen den 3 juli kl. 14-15:30 på Almedalsarenan, S:t Hansgatan 21.

Kom förbi, få inspiration och möjlighet att säga hej till oss och våra kompisar på Hej Engagemang och GoGotland.

Niklas Delmar och Johan Book är två mycket flitigt anlitade och inspirerande föreläsare som tillsammans grundat Hej Engagemang! Hej Engagemang! arbetar dag och natt för att skapa ett Sverige som är mer engagerat, gladare och friskare. Sverige går bra ekonomiskt men vi mår sämre än vad vi någonsin gjort och engagemanget på våra arbetsplatser sjunker dramatiskt, Hej Engagemang! ser det som sitt mission att ta fram verktyg och arbetssätt för att ändra på detta, nu!!

Edna Eriksson har under våren och sommaren arbetat intensivt med att skapa ett mer hållbart arbetsklimat men från en utgångspunkt i Mänskliga Rättigheter. Mångfald 2.0 brukar vara Ednas utgångspunkt och hon föreläser bl.a. om hur vi kan ta en tydligare utgångspunkt i Mänskliga Rättigheter för att skapa ett mer innovativt, hållbart och tryggt arbetsklimat.

Under seminariet i Almedalen kommer Edna, Johan och Niklas hålla ett kortare inspirationspass var för sig för att mötas en dialog om hur vi kan hitta gemensamma utgångspunkter för skapa faktiskt effekter och förändring och hur ett viktigt modernt utvecklingsarbete ser ut långt bakom fina styrdokument, dyra projekt och sjukhus som kostar 100-tals miljarder men överhuvudtaget inte funkar i praktiken.

 

 

 

 

Dela inlägg:

Hitta din nästa föreläsare hos oss på Speakers&friends!

Vi har mångårig och gedigen erfarenhet av att matcha rätt föreläsare till rätt tillfälle. Här hittar du ett urval av föreläsare som vi samarbetar med. Hittar du inte den du söker? Kontakta oss så hjälper vi dig!