Hem / Blogg / Streaming, videoproduktion och digitalt stöd för utbildningar

Streaming, videoproduktion och digitalt stöd för utbildningar

Corona pandemin har i mycket hög grad påverkan på hur vi träffas och kommunicerar med varandra. Mötesformerna har och kommer fortsätta förändras men behovet av att mötas kommer att kvarstå och vi på Speakers&friends kommer göra vårt yttersta för att hitta flexibla lösningar i den tid som råder. Efter restriktionerna som infördes i mars har många av våra kunder gått över till att streama föreläsningarna så att alla oavsett var man befinner sig kan vara med och lyssna och framöver ser vi att flera kunder gör om sina event till mer TV lika livesändningar.

Har ni ett tryck från kunder som söker svar på olika frågor eller ett event som ni tvingats ställa in? Eller kanske ett stort behov av att kommunicera ut ett viktigt budskap internt? Vi hjälper er gärna med att hitta det digitala stöd som behövs för att nå fram till era kunder eller medarbetare samt med personligheter som på bästa sätt kan hjälpa er med detta.

Anpassade bokningsvilkor till följd av Coronasituationen.
Vid ombokning sätts en tidsram för när nästa tillfälle senast ska genomföras. Allt detta sker i överenskommelse mellan dig som kund, Speakers&friends och utförare. Ingångna avtal gäller med hänsyn till samtliga inblandade parter.
Ta kontakt med oss på Speakers&friends så hjälper vi er mer skräddarsydda lösningar!

 

 

Dela inlägg:

Hitta din nästa föreläsare hos oss på Speakers&friends!

Vi har mångårig och gedigen erfarenhet av att matcha rätt föreläsare till rätt tillfälle. Här hittar du ett urval av föreläsare som vi samarbetar med. Hittar du inte den du söker? Kontakta oss så hjälper vi dig!