Hem / Blogg / Unikt samarbete för chefsutveckling i framkant

Unikt samarbete för chefsutveckling i framkant

Nytt samarbete mellan Speakers&friends och chefsnätverket Close.

Chefsnätverket Close har under lång tid varit ledande på att stärka chefer genom värdefulla möten. Kompetensutveckling är en central del av verksamheten och Close har under flera år varit den arrangör som köper in flest föreläsningar i landet. 

Speakers&friends har sedan en tid tillbaka samarbetat med Close genom Close talarservice som erbjuder ett unikt stöd för inköp av föreläsare till nätverkets medlemmar. Samarbetet går nu in i en ny fas där Speakers&friends kommer ansvara även för samtliga föreläsningar som genomförs inom nätverket.

– Vi tycker det är fantastiskt att få jobba med helhetslösningar för våra kunder och genom samarbetet med Close får vi en möjlighet att ligga i framkant vad gäller morgondagens utmaningar. Bland cheferna i nätverket kommer gamla och nya utmaningar snabbt upp till ytan. Med hjälp av medlemmarna kan vi utveckla nya möjligheter, hitta och ta fram nya föreläsare samt skapa tillfällen att utvecklas tillsammans säger Andreas Kadelid grundare av Speakers&friends.

 

 

 

Dela inlägg:

Hitta din nästa föreläsare hos oss på Speakers&friends!

Vi har mångårig och gedigen erfarenhet av att matcha rätt föreläsare till rätt tillfälle. Här hittar du ett urval av föreläsare som vi samarbetar med. Hittar du inte den du söker? Kontakta oss så hjälper vi dig!