Johan Norén - föreläsning - Speakers&friends
Hem / Blogg / Välmående medarbetare som strategi 2023 med föreläsaren Johan Norén

Välmående medarbetare som strategi 2023 med föreläsaren Johan Norén

Johan Norén är coachen och föreläsaren som talar om betydelsen av att vårda det friska, och hur man kan hantera hög arbetsbelastning med bevarat välmående. Johan har en genuin förmåga att konkretisera, inspirera och skapa igenkänning. Nu kan ni boka föreläsningen Välmående medarbetare som strategi 2023 och börja arbetsåret med en rad redskap för hur ni ska arbeta med era friskfaktorer under kommande år. 

Det finns för tillfället ett antal faktorer som stressar och påverkar oss på ett negativt sätt. Den stökiga omvärlden, konjunkturläget, våra elkostnader, inflationen och ökade kostnader generellt… Dessutom är det återigen den tiden på året då många känner att stressen kryper allt närmare, och att dagens timmar inte räcker till. Hur ska jag hinna med allt – innan året är slut och julledigheten tar vid – både på jobbet och privat? Denna oro och stress gör också att många medarbetare kommer tillbaka till jobbet i januari utan energi då tiden för reflektion och återhämtning ofta uteblivit och börjar det nya året på minus. Den så kallade ”ledigheten” vid jul har inneburit full fart och alldeles för höga krav och ambitioner.

Johan Norén är föreläsaren som vill hjälpa oss att må bra, reflektera över den personliga hållbarheten, vikten av stöd inifrån, starka team – och han kan det här med stressen. Han berättar om det som skapar stress, men framför allt hur man förebygger stressrelaterad ohälsa, samt hur man kan bibehålla en hög produktivitet och välmående över tid. Kunskap som är nyttig för varje företag och organisation att ta del av!

Fram till december 2022 kommer Johan att erbjuda specialföreläsningar för organisationers och medarbetares välmående. I dessa föreläsningar fokuserar han på strategiska friskfaktorer som kan hjälpa företagen och anställda inför jul. Han tar också upp hur ni kan öka arbetsglädjen, hantera förändring och stress, samt hur ni kan skapa starka team och få ökad teamkänsla.

En perfekt julklapp!
Att boka denna inspirerande föreläsning är ett sätt att tacka era medarbetare för det gångna året. Ni får verktyg att gå stärkta in i julledigheten och strategier för återhämtning för att börja arbetsåret 2023 motiverade och med fulladdade batterier.

Kontakta oss på Speakers&friends redan idag för att försäkra er en inspirerande och viktig decemberföreläsning med Johan Norén! 

 

Dela inlägg:

Hitta din nästa föreläsare hos oss på Speakers&friends!

Vi har mångårig och gedigen erfarenhet av att matcha rätt föreläsare till rätt tillfälle. Här hittar du ett urval av föreläsare som vi samarbetar med. Hittar du inte den du söker? Kontakta oss så hjälper vi dig!