Hem / Föreläsare / Ahmed Berhan
Ahmed Berhan - underhållning - Speakers&friends - profilbild - foto: Anders Berg

Ahmed Berhan

Komiker, programledare och skådespelare

Ahmed Berhan är en fantastisk ståuppkomiker och har medverkat i bland annat Släng dig i brunnen, Comedy Central Confessions, Comedy Central och på RAW Comedy Club. Hans humor är extremt träffsäker och bottnar ofta i allt allvarligare ämnen, samtidigt som publiken skrattar allt högre. Han är aktuell som programledare för SVT:s hyllade humorsatsning ”IFS – invandrare för svenskar” och stand up-showen ”Semst” med Jonathan Unge och Branne Pavlovic.

Under åren har Ahmed Berhan medverkat i många radio- och TV-sammanhang, såsom ”Kontoret” (TV4), Bert (TV4), ”Ambassadören” (Viaplay), ”Parlamentet” (TV4), ”Tankesmedjan” i P3, ”Morgonpasset” i P3, ”Hot take” i P3 och ”Vi måste snacka hår” i P1. Han har även varit programledare i SVT:s barnprogram ”Ahmed i medeltiden” (2010).

Ahmed är också en talangfull skådespelare. Han har haft huvudrollen i filmen “Hjärtat” och medverkat i filmen “Diorama”. Han gör även huvudrollen i den nyskrivna pjäsen “8 kvadrat”.

 

Mer om Ahmed Berhan
Ahmed Berhan - komiker - underhållning - moderator - Speakers&friends - foto Anders Berg
Foto: Anders Berg

Ahmed växte upp i Stockholmsförorten Rågsved. Han började sin karriär med ståupp på puben The Big Ben samt på några evenemang på Södertörns högskola där han har studerat ekonomi. Det var under studierna på Södertörn som han lärde känna radioprataren och komikern Kodjo Akolor, som sedan introducerade honom för ståuppscenen på The Big Ben.

 

Ahmed kan bokas som

  • standupkomiker
  • konferencier
  • programledare
  • skådespelare
  • radioprogramledare
  • för övrig medverkan i film, tv och radio

 

Länkar:

SVT Play – IFS – invandrare för svenskar. Humoristisk frågesport om alla kulturer i Sverige.

SVT – Quiz med Ahmed Berhan: Kan du din förortsslang?

 

Pressbild – Ahmed Berhan (foto: Anders Berg)

 

Så bokar du Ahmed Berhan som föreläsare

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Johan Lindahl

Pär Johansson

Vill du boka Ahmed Berhansom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Ahmed Berhan som föreläsare!