Hem / Föreläsare / Al Pitcher
Al Pitcher - Föreläsning -Talarförmedling- Speakers&friends

Al Pitcher

En komisk världsstjärna och mästare på improvisation

Al Pitcher har blivit vald till Årets manliga komiker med motiveringen: ”Han kom. Han såg. Han segrade. Gör sitt bästa gig varje gång! Med en publikkontakt i världsklass har han erövrat Sverige på rekordtid.” 

Det är lätt att glömma bort att vi faktiskt har en världsstjärna boende i Sverige men det är väl som det brukar heta – man blir aldrig profet i sitt hemland och Sverige är faktiskt nyazeeländskfödde Al Pitchers hemland sedan många år tillbaka. Als internationella framgångar är många genom åren och de senaste åren har han gjort succé även här i Sverige. Några av alla prestigefyllda utmärkelser han fått är: Leicester Comedy Festival, Best Show 2009, Newcastle Comedy Festival, Directors pick 2009, Time Out Sydney, Peoples Choice Award 2009. En fantastisk komiker!

Han har även haft stor succé runt om hela Sverige med sin turné ”The Fika Tour” och uppföljaren ”The Påtår Tour”. ”Nääämen it’s Al Pitcher”, blir ännu en klassisk standup-show med Al Pitchers karaktäristiska enastående interaktion med publiken och kvicktänkta humor som alltid hittar något roligt i det oväntade.

Han har även tagit fram ett koncept som han kallar för ”Pitcher Show”, där Al visar upp och talar om olika foton som han har tagit i Sverige. Det som särskiljer Pitcher är hans lysande interaktion med publiken och hans unika förmåga att improvisera fram fantastisk humor som får publiken att tjuta av skratt. En komiker som man måste uppleva live!

”Briljant, Al Pitcher!” Arbetarbladet
”Al Pitchers humor håller världsklass!” VF
”Skrattar så att tårarna rinner vid flera tillfällen.” Östersunds-Posten
”…får folk att vrida sig av skratt.” Ljusnan
”Publiken krampar i skrattsalvor och jag kapitulerar totalt.” Smålandsposten
”Skrattsalvorna avlöste varandra och spontanapplåderna likaså.” Skövde Nyheter

Så bokar du Al Pitcher

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Shanti Rydwall-Menon

Vill du boka Al Pitchersom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Al Pitcher som föreläsare!