Hem / Föreläsare / Alexandra Berg
Alexandra Berg - föreläsare - Speakers&friends - profilbild

Alexandra Berg

Viktigt på riktigt

Alexandra Berg är en uppskattad föreläsare både i Sverige och internationellt. Hon håller berörande och insiktsfulla föreläsningar om ämnen som är ”viktiga på riktigt”, till exempel värderingar, inre motivation, ledarskap, mångfald och att mötas bortom fördomar och yttre olikheter. Att detta dessutom är lönsamt och långsiktigt hållbart gör hennes budskap attraktivt och relevant inom alla sektorer.

Alexandra Berg är civilekonomen från Handelshögskolan i Stockholm, som hoppade av en chefstjänst på Arlanda flygplats för att följa sitt hjärta och leva sina värderingar till 100%. Idag driver hon företaget Caring Group, som hjälper företag och organisationer att bli framgångsrika genom att bry sig om människor och göra gott.

Alexandra har mångårig erfarenhet av organisations- och ledarutveckling, både som chef, projektledare, egenföretagare och konsult, och har framgångsrikt drivit uppdrag hos såväl näringsliv, offentlig och ideell sektor. De senaste åren har hon arbetat mycket inom sociala företag med samhällsengagemang, utanförskap och att locka fram motivationen i människor som många räknat ut från samhället och livet.

Föreläsningar med Alexandra Berg

Alexandra Berg brinner för att ta tillvara individens inre motivation och rikta den mot verksamhetens mål. Hennes inspirerande och berörande föreläsningar tar utgångspunkt i värderingar, kopplat till motivation, självledarskap och lönsamhet. Hon kombinerar forskningsbaserad teori med upplevelsebaserade övningar och personlig storytelling. Hennes framträdanden är uppskattade inom såväl näringsliv, offentlig och ideell sektor.

Under Alexandras föreläsningar utmanar hon lyssnarna att ta sitt eget ansvar och börja agera i linje med det som är viktigt, på riktigt. För vem är det egentligen som ska skapa det liv, det samhälle och det företag som du vill verka i?

 

Pressbild – Alexandra Berg

Så bokar du Alexandra Berg

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Anna Rosengren

Jan Eliasson

Johan Lundberg

Alexandra Berg - föreläsare - Speakers&friends - profilbild

Alexandra Berg

Vill du boka Alexandra Bergsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Alexandra Berg som föreläsare!