Hem / Föreläsare / Amer Mohammed
Amer Mohammed - föreläsare - Speakers&friends

Amer Mohammed

Förstå dina kunder på riktigt – Digitaliseringens och AI:s potential

Amer Mohammed var drivkraften bakom rederijätten Stena Lines storsatsning på AI och digitalisering av företaget. Senast har Amer varit affärsområdesdirektör för digital/Chief Digital Officer på Coop.

Alla organisationer som vill överleva måste hänga med i digitaliseringen och automatiseringen, vare sig man vill eller inte. Inga undantag. Punkt.

En föreläsning med Amer Mohammed tar avstamp i vad AI och digitaliseringen innebär för företags framtid, stora som små. Han är passionerad och underhållande på scen och han lyckas göra den tekniska biten överskådlig och greppbar för åhörarna. När han talade på Webbdagarna så genererade det 3 gånger fler tweets än resterande talare. En sann eldsjäl och entreprenör som varje företag eller organisation med intresse för utveckling och digitalisering bör ta del av!

Amer är i grunden programmerare och start-up entreprenör. Han har flera lyckade, men även mindre lyckade, företagsprojekt bakom sig. Det som skiljer honom från många andra är att han aldrig gett upp. Han har gått sin egen väg med attityden att han ska lyckas, och det i sin tur ledde till att Stena Lines koncernchef Dan Olsson fick upp ögonen för honom.

I en omtalad föreläsning inför Stena Lines personal, inklusive ägaren Dan Olsson, gick Amer Mohammed upp på scen och övertygade om att det nya AI-projektet vid namn ”Pluto” skulle innebära företagets framtid. Efter en stunds tystnad och osäkerhet bland åhörarna ställde sig Dan Olsson upp och applåderade – och Amer Mohammed fick därefter stå för grundandet av Digital Innovation-avdelningen hos Stena Line.

Boka en föreläsning med Amer Mohammed och ge dina åhörare insikter kring digitaliseringens och AI:s verkliga potential, samt hur framtiden ser ut för företag och organisationer.

 

Pressbild – Amer Mohammed (foto: Peter Nilsson)

Så bokar du Amer Mohammed som föreläsare

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Gunilla Herlitz

Anna Frankzén Starrin

Amer Mohammed - föreläsare - Speakers&friends

Amer Mohammed

Vill du boka Amer Mohammedsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Amer Mohammed som föreläsare!