Hem / Föreläsare / Anders Ankan Johansson
Anders Ankan Johansson - föreläsare - Speakers&friends

Anders "Ankan" Johansson

Folklig multihumorprofil av rang

Anders Ankan Johansson är komiker och expert på att hitta udda infallsvinklar på frågeställningar, sådana som får åhörarna att både hicka och tänka till.

Anders är komiker, programledare, skådespelare, regissör, manusförfattare, konferencier och föreläsare. Genombrottet kom med duon Anders & Måns som legat bakom radioprogam som ”Wallraff”, ”Så funkar det”, ”Morgonpasset” och tv-program som ”Fråga Anders och Måns”, ”Succéduon” och ”Skägget i brevlådan” (SVT:s jukalender 2008) samt en rad scenshower.

Som programledare känner vi Anders Ankan Johansson från bland annat ”Djursjukhuset”, ”Fiska med Anders” och ”P3-guld”. Han har medverkat i ”På spåret”, ”Parlamentet”, ”Time Out”, ”Extra Extra”, ”Gabba Gabba” och en lång rad andra underhållningsprogram. Vi har sett Anders som ståuppare och på teaterscenerna tillsammans med Måns i deras publik- och kritikerrosade föreställning ”Primater med topplån”. Dessutom dyker han upp i SVT:s ”Svensk Humor”.

Han är ofta delaktig i skrivande av manus till programmen han deltar i. Anders Ankan Johansson skräddasyr sina föreläsningar att passa just dig – snyggt förpackat, du har kul och får nya perspektiv.

Under två säsonger deltog han med strålande insatser på hästryggen, i programmet ”Stjärnhoppningen”. Slutklämmen på det programmet var en tävling inför publik på stor arena i Sweden International Horse Show, SIHS.

Anders Johansson kan konsten att bjuda på sig själv, ha roligt och få en nöjd publik.

Så bokar du Anders Ankan Johansson som föreläsare

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Anders Ankan Johansson - föreläsare - Speakers&friends

Anders "Ankan" Johansson

Vill du boka Anders Ankan Johanssonsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Anders Ankan Johansson som föreläsare!