Hem / Föreläsare / Anders Borg
Anders Borg - Föreläsare - Föreläsning - Speakers&friends

Anders Borg

Ekonomi, omvärld och framtid

Anders Borg har sedan han tillträdde sin tjänst som Sveriges finansminister 2006 varit en av de allra mest inflytelserika opinionsbildarna i Sverige. Tidningen Financial Times utsåg Borg till EU:s främste finansminister 2011 i sin årliga ranking av unionens 19 finansministrar.

Anders har sedan han slutade som finansminister 2014 haft en rad tunga uppdrag inom näringslivet och för regeringar från andra länder. Innan sin politiska karriär hade Anders olika befattningar i finanssektorn, vid Transferator Alfred Berg, ABN Amro Bank och SEB. Anders har studerat filosofi, ekonomisk historia och statskunskap vid Uppsala Universitet samt deltagit i forskarutbildning i nationalekonomi.

 

Föreläsningar med Anders Borg

Anders föreläser om ekonomi, omvärld och framtidsfrågor. Han talar bland annat om hur ekonomin omvandlas av digitalisering och globalisering och hur regeringar och företag i Europa ska möta dessa utmaningar och möjligheter. Anders Borg har ingen standardiserad föreläsning utan anpassar varje föreläsning efter kundens behov och önskemål. Med Anders som föreläsare får åhörarna alltid med sig intressanta perspektiv och en skarp analys som är relevant och anpassad efter de som lyssnar.

 

Kontakta gärna oss på Speakers&friends för fortsatt diskussion om Anders Borg som föreläsare!

 

Pressbild.

Så bokar du Anders Borg som föreläsare

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Bo Dahlbom

Jonas Hammarberg

Brit Stakston

Amer Mohammed

Anders Borg - Föreläsare - Föreläsning - Speakers&friends

Anders Borg

Vill du boka Anders Borgsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Anders Borg som föreläsare!