Hem / Föreläsare / Anders Lundin
Anders Lundin - föreläsning - föreläsare

Anders Lundin

Kommunikation, värderingar och drivande företagskultur

Anders Lundin är en inspirerande föreläsare och processledare med inriktning på förändringsarbete, värderingar, gruppdynamik och företagskultur. Hans mål är att forma en kultur som både ger ökade resultat och som håller över tid.

Anders Lundin är pedagog, idrottsledare, elittränare och före detta förbundskapten i handboll samt expert på förändringsarbete. Hans ämnesområde är kommunikation i alla dess former. Anders har över tjugo års erfarenhet av aktivt förbättringsarbete i företag och organisationer. Han föreläser på ett kraftfullt och inspirerande sätt om förändringsarbete, värderingar och företagskultur. Att den enskilda individen är viktig för helheten. Med en gedigen erfarenhet från lagidrott har han kompetens att få med hela gruppen och få den att gå åt samma håll. Men Anders vet också vikten av att lyfta individen för att gynna gruppen. Anders Lundin vet att rätt mix leder till framgång.

Människor skapar kulturer, medvetet eller omedvetet. Kulturer är avtryck av människors värderingar. Anders hjälper er att skapa styrande och trovärdiga värderingar som leder till hållbara resultat! Många jobbar med VAD, Anders jobbar med HUR och VARFÖR, genom att utmana och ställa frågor. Det är bra att planera, analysera och diskutera men hur går ni vidare? Vad blir ert första steg i morgon? Anders hjälper er att skapa och leva processen – att gå från ord till handling. För att forma en kultur som håller över tid.

Anders Lundin kommer att prata om konsten att göra varandra skickliga. Detta är en viktig nyckel till att skapa en framgångsrik och hållbar kultur på arbetsplatsen. I framgångsreceptet är viktiga ingredienser att vara ärliga och nyfikna; att samtala om samtalet; att prata om det som är viktigt; att vi vågar frågar om det vi undrar; att vi verkligen bryr oss; att vi stöttar varandra; att alla stora och små handlingar sitter ihop; att vi förstår att vi missar ibland; att vi upptäcker det vi uppmärksammar och tränar på, är det som växer; att det är viktigt på riktigt.

Pressbild

Så bokar du Anders Lundin som föreläsare

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Jonas Hammarberg

Joakim Odelberg

Amanda Lundeteg

Anders Lundin - föreläsning - föreläsare

Anders Lundin

,

Vill du boka Anders Lundinsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Anders Lundin som föreläsare!