Hem / Föreläsare / Anders Lundin
Anders Lundin - föreläsare -Speakers&friends

Anders Lundin

Kommunikation, värderingar och drivande företagskultur

Anders Lundin är en mycket erfaren och kompetent föreläsare som tar med sin publik på en resa genom viktiga teman som tillit, psykologisk trygghet och trovärdighet. Som en före detta förbundskapten i handboll, pedagog och certifierad förändringsledare, har han en unik erfarenhet att dela med sig av.

Anders Lundins ämnesområde är kommunikation i alla dess former. Han har över tjugo års erfarenhet av aktivt förbättringsarbete i företag och organisationer, och han föreläser på ett kraftfullt och inspirerande sätt om förändringsarbete, värderingar och företagskultur. Med en gedigen erfarenhet från lagidrott har Anders Lundin kompetensen att få med hela gruppen och få den att gå åt samma håll. Men han vet också vikten av att lyfta individen för att gynna gruppen. Han vet att rätt mix leder till framgång.

Människor skapar kulturer, medvetet eller omedvetet. Kulturer är avtryck av människors värderingar. Anders Lundin hjälper er att skapa styrande och trovärdiga värderingar som leder till hållbara resultat. Många jobbar med VAD, Anders jobbar med HUR och VARFÖR, genom att utmana och ställa frågor. Det är bra att planera, analysera och diskutera men hur går ni vidare? Vad blir ert första steg i morgon? Anders hjälper er att skapa och leva processen – att gå från ord till handling, för att forma en kultur som håller över tid.

 

Föreläsningar med Anders

Anders Lundin har en skicklighet för att förmedla sina budskap på ett varmt, engagerande och lättförståeligt sätt. Han har en förmåga att fånga uppmärksamheten hos sina åhörare och hålla den genom hela föreläsningen. Hans föreläsningar är fulla av praktiska exempel, övningar och reflektioner som hjälper publiken att förstå och tillämpa de koncept han delar med sig av.

På sina föreläsningar pratar Anders Lundin om konsten att göra varandra skickliga. Detta är en viktig nyckel till att skapa en framgångsrik och hållbar kultur på arbetsplatsen.

 

I framgångsreceptet är viktiga ingredienser:

  • att vara ärliga och nyfikna
  • att samtala om samtalet
  • att prata om det som är viktigt
  • att vi vågar fråga om det vi undrar
  • att vi verkligen bryr oss
  • att vi stöttar varandra
  • att alla stora och små handlingar sitter ihop
  • att vi förstår att vi missar ibland
  • att vi upptäcker att det vi uppmärksammar och tränar på, är det som växer

 

Skräddarsydda föreläsningar och workshops – utifrån era behov

Anders Lundin - föreläsare - Speakers&friends - föreläsning - workshop - innehåll

Anders Lundin - föreläsare - Speakers&friends Anders Lundin - föreläsare - Speakers&friends Anders Lundin - föreläsare - Speakers&friends

 

Om du söker efter en föreläsare som kan förse ditt team eller publik med kunskap, inspiration och tankar för att öka tilliten och den psykologiska tryggheten, är Anders Lundin ett självklart val!

Boka honom idag för en föreläsning som garanterat kommer att göra skillnad för er.

 

Pressbild – Anders Lundin

 

Länkar:

Podden Business Hacks – Skapa ett ledarskap i världsklass – med Anders Lundin

Så bokar du Anders Lundin som föreläsare

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Per Naroskin

Joakim Odelberg

Göran Persson

Anders Lundin - föreläsare -Speakers&friends

Anders Lundin

,

Vill du boka Anders Lundinsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Anders Lundin som föreläsare!