Hem / Föreläsare / Anders Lundin
Anders Lundin - föreläsare -Speakers&friends

Anders Lundin

Kommunikation, värderingar och drivande företagskultur

Anders Lundin är en mycket erfaren och kompetent föreläsare som tar med sin publik på en resa genom viktiga teman som tillit, psykologisk trygghet och trovärdighet. Som en före detta förbundskapten i handboll, pedagog och certifierad förändringsledare har han en unik erfarenhet att dela med sig av.

Anders Lundins ämnesområde är kommunikation i alla dess former. Han har över tjugo års erfarenhet av aktivt förbättringsarbete i företag och organisationer, och han föreläser på ett kraftfullt och inspirerande sätt om förändringsarbete, värderingar och företagskultur. Med en gedigen erfarenhet från lagidrott har Anders Lundin kompetensen att få med hela gruppen och få den att gå åt samma håll. Men han vet också vikten av att lyfta individen för att gynna gruppen. Han vet att rätt mix leder till framgång.

Anders Lundin är en mästare på att förmedla sina budskap på ett varmt, engagerande och lättförståeligt sätt. Han har en förmåga att fånga uppmärksamheten hos sina åhörare och hålla den genom hela föreläsningen. Anders föreläsningar är fulla av praktiska exempel, övningar och reflektioner som hjälper publiken att förstå och tillämpa de koncept han delar med sig av.

 

Nycklar till en hållbar arbetsplatskultur

På sina föreläsningar pratar Anders Lundin om konsten att göra varandra skickliga. Detta är en viktig nyckel till att skapa en framgångsrik och hållbar kultur på arbetsplatsen.

Människor skapar kulturer, medvetet eller omedvetet. Kulturer är avtryck av människors värderingar. Anders Lundin hjälper er att skapa styrande och trovärdiga värderingar som leder till hållbara resultat.

Anders Lundin - föreläsare - Speakers&friendsMånga jobbar med VAD. Anders jobbar med HUR och VARFÖR, genom att utmana och ställa frågor. Det är bra att planera, analysera och diskutera, men hur går ni vidare? Vad blir ert första steg i morgon? Vi blir bättre på det vi tränar på, vad tränar ni på? Anders hjälper er att skapa och leva processen – att gå från ord till handling, för att forma en kultur som håller över tid.

I framgångsreceptet är viktiga ingredienser:

  • att vara ärliga och nyfikna
  • att samtala om samtalet
  • att prata om det som är viktigt
  • att vi vågar fråga om det vi undrar
  • att vi verkligen bryr oss
  • att vi stöttar varandra
  • att alla stora och små handlingar sitter ihop
  • att vi förstår att vi missar ibland
  • att vi upptäcker att det vi uppmärksammar och tränar på, är det som växer

 

Exempel på föreläsningar och workshops med Anders Lundin

Att skickliggöra varandra

Tänk dig att du går in i ett rum och känner dig riktigt välkommen. Du upplever att du får vara med och påverka, att du får använda dina styrkor och att du bidrar till gruppen. En grupp där vi trovärdigt skickliggör varandra.

Det är en plats fylld av värme där alla blir bekräftade, sedda och lyssnade på. Där mod och trygghet går hand i hand. En varm plats där alla tränar på att ta en lojal position för att bli goda medarbetare som stärker den kollektiva kompetensen. Det innebär att det finns en grundläggande överenskommelse om individens ansvar. Att varje person övar och reflekterar på att tolka positivt. Att alla har som mål att leta, så långt det är möjligt, efter den goda intentionen i det andra säger och gör.

I en varm grupp vågar medlemmarna fråga, kläcka idéer och uttrycka avvikande uppfattningar. Gruppens värderingar och kultur präglas av att alla vill uttrycka allt som kan tänkas påverka vår chans att lyckas direkt. Att om någon påtalar något för någon annan, har mottagaren ansvar för att fundera över om det finns något att lära av budskapet, oavsett om den gillar innehållet eller hur det förmedlades.

Detta är en föreläsning/workshop om hur man skickliggör varandra på riktigt. Anders Lundin ger er konkreta verktyg hur ni kan starta direkt med att skapa den ”varma gruppen”.

 

Psykologisk trygghet, tillit och tydlighet

Den hållbara organisationen lyfter fram misstag för att skapa lärande och för att olika ståndpunkter ska ses som en naturlig del av vardagen. Där fokus ligger på meningen och själva syftet med verksamheten. Att arbetsgruppen reflekterar, utmanar och klargör vilka utmaningar man är satt att lösa. Att man tydliggör vilka resurser man har och vem som ska göra vad.

I en hållbar organisation sköter varje person sin egen uppgift samtidigt som den arbetar för att helheten ska bli bättre. Den grundläggande frågan som löper rakt igenom hela verksamheten är: Så som vi agerar just nu, leder det till att vi uppnår intentionen och löser det vi är satta att göra på bästa sätt?

Vi kan säga att vi skickliggör varandra på riktigt när vi alla känner oss bekräftade, får använda våra styrkor och känner att vi bidrar till gruppens prestation. Vad kan du göra för att få andra att våga, uppleva sig bekräftade och känna sig riktigt välkomna?

Denna föreläsning/workshop handlar om betydelsen av psykologisk trygghet, tillit och tydlighet. Ni får konkreta verktyg hur ni kan starta direkt med att skapa modigare medarbetare och ledare.

 

Anders Lundin - föreläsare - Speakers&friends - föreläsning - workshop - innehåll Anders Lundin - föreläsare - Speakers&friends Anders Lundin - föreläsare - Speakers&friends Anders Lundin - föreläsare - Speakers&friends

 

Skräddarsydda föreläsningar och workshops – utifrån era behov

Söker du efter en föreläsare som kan förse ditt team eller publik med kunskap, inspiration och tankar för att öka tilliten och den psykologiska tryggheten, är Anders Lundin ett självklart val.

Boka Anders Lundin för en föreläsning som garanterat kommer att göra skillnad för er!

 

Pressbild – Anders Lundin

 

Länkar:

Podden Business Hacks – Skapa ett ledarskap i världsklass – med Anders Lundin

 

Så bokar du Anders Lundin

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Alexander Ståhle

Sofia Antonsson

Magnus Göransson

Joel Lundqvist

Anders Lundin - föreläsare -Speakers&friends

Anders Lundin

,

Vill du boka Anders Lundinsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Anders Lundin som föreläsare!