Hem / Föreläsare / Anders Mårtensson

Anders Mårtensson

Imitatör och komiker med musikaliska förtecken

Kungen, grannen i Beck, Tommy Körberg, Edward Blom, Zlatan och Kalle Moraeus är några av de folkkära figurer som Anders gestaltar med kuslig precision på scen och i TV.

Partaj, Så mycket roligare och Solsidan är några av de TV-program han medverkat i senaste åren, samt succén i Klassfesten hösten 2019 i TV4 när Tommy Körberg mötte sig själv i Anders skepnad.

Anders Mårtensson är en mångsidig och rutinerad underhållare och anlitas även som konferencier vid olika arrangemang och galor. Han samarbetar med olika musiker och är en välrenommérad glädjespridare.

 

Bildresultat för anders mårtensson

Så bokar du Anders Mårtensson

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Christina Stielli

Anders Mårtensson

,

Vill du boka Anders Mårtenssonsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Anders Mårtensson som föreläsare!